ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

afisa1Ο Σύλλογος Μανδριτσιωτών Θρακιωτών Θέρμης διοργανώνει τα 20α Κοσμοσωτήρεια, τα οποία, με αφορμή τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ενθρόνιση της εικόνας της Παναγίας Κοσμοσώτειρας στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Θέρμης θα διαρκέσουν από τις 7 έως τις 10/9.
Το πρόγραμμα των τετραήμερων εκδηλώσεων είναι:

– Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, 19:00: Λιτανεία της εικόνας της Παναγίας Κοσμοσώτειρας με συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου και αντιπροσωπείες πολιτιστικών συλλόγων.

– Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου: Πρωινή Θεία Λειτουργία εορτασμού γέννησης της Παναγίας στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου Θέρμης.

– Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, 20:30: Παραδοσιακό θρακιώτικο γλέντι στο φράγμα της Θέρμης με την φωνή της Λίτσας Ουλιανούδη, συνοδεία του Νίκου Ζαπάρτα στο βιολί, Παπαναστασίου Βαγγέλη στο κλαρίνο, Γιάννη Ντομπρίδη στη γκάιντα και του Λευτέρη Παύλου στα κρουστά.

– Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, 19:30: Στη βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού κέντρου της Θέρμης θα γίνει η παρουσίαση βιβλίου του προέδρου της Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων, Ελευθέριου Χατζόπουλου με τίτλο “Ταξίδι στη Θράκη του χθες και του σήμερα”.

– Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, 20:30: Στην πλατεία της Θέρμης θα παρουσιαστεί η μουσικοθεατρική παράσταση ‘’Η Παναγία των Ελλήνων’’ με την συμμετοχή των συλλόγων Μαδριτσιωτών Θρακιωτών Θέρμης, του Σωματείου Θέρμης “Παναγία Σουμελά” και του Πολιτιστικού Συλλόγου Διονυσίου “Μέγας Αλέξανδρος”.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο