ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

χριστ 3AFISSA KIALLIΣήμερα, Παρασκευή 8/12, ανάβουν τα χριστουγεννιατικα φώτα στο Ν. Ρύσιο και τη Θέρμη. Στις 18:00 στο Κέντρο Πολιτισμού του Ν. Ρυσίου τα Τμήματα εικαστικών και η Σχολή Χορού της ΔΕΠΠΑΘ θα παροσυσιάσουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές και δρώμενα. Θα τραγουδήσουν τα παιδιά της μαθητικής χορωδίας του 2ου Γυμνασίου Θέρμης, ενώ το παιδικό τμήμα του Λαογραφικού Συλλόγου “Η Αρετσού” θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς. Συμμετέχουν ο Α.Σ. “Αναγέννηση” Ν. Ρυσίου και οι Σύλλογοι Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ν. Ρυσίου και του 2ου Γυμνασίου Θέρμης.

Στη Θέρμη, τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα ανάψουν στις 19:00 στην Πλατεία Παραμάνα παρουσία του Αη Βασίλη και δρώμενα για παιδιά όπως face painting και τα φετινά “ανεμοσκορπίσματα”. Θα ακουστούν χριστουγεννιάτικοι ύμνοι από τις παιδικές χορωδίες του Δημοτικού Ωδείου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου τα παιδιά της. Συμμεέουν οι Συλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτιού Σχολείου Θέρμης. Φορέστε ζεστά ρούχα, φέρετε ένα παιχνίδι για παιδιά που το έχουν ανάγκη και μην ξεχάστε να δοκιμάστε το ζεστό κακάο που θα προσφέρει το 1ο Σύστημα Προσκόπων Θέρμης.

Το Σάββατο 9/12 στις 20:00 το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης΄Θέρμης σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Θέρμης παρουσιάζουν τη μαύρη κωμωδία του Αλέξη Βενιέρη ” Η Λωρίδα της Γάζας” . Η είσοδος είναι ελεύθερη, όμως μπορείτε να φέρετε φάρμακα και τρόφιμα που δεν χρειάζεστε για την ενίσχυση της βοήθειας που προσφέρουν στους συμπολίτες μας. Την Κυριακή 10/12 θα ανάψουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στηνΛακκιά. Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα πλαισιώσει το άναμα των χριστουγεννιάτικών φώτων στις 18:00 στην Πλατεία της Λακκιάς, θα συμμετέχει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λακιάς.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο