ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

KDAP WWF 2Την ευκαιρία να περιηγηθούν στα διαδραστικά περίπτερα της έκθεσης του WWF με θέμα «Υγιή Παιδιά, Υγιής Πλανήτης» και να ενημερωθούν γύρω από τη διατροφή και την άμεση σχέση της με το περιβάλλον είχαν τα παιδιά των ΚΔΑΠ Θέρμης, Τριλόφου, Νέου Ρυσίου και Βασιλικών, μαζί με εκπαιδευτικούς των ΚΔΑΠ και τους γονείς τους, σε μία εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Θέρμης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 2017 και στο πλαίσιό της τα παιδιά έμαθαν με ποιον τρόπο η επιλογή τοπικών και εποχικών φρούτων και λαχανικών, η μείωση της κατανάλωσης κόκκινου κρέατος και επεξεργασμένων τροφίμων πλουσίων σε ζάχαρη και λίπη, καθώς και η σωστή κατανάλωση ψαρικών σε συνδυασμό με την αποφυγή της σπατάλης φαγητού, προστατεύουν την υγεία μας και περιορίζουν ταυτόχρονα τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Η έκθεση της WWF στο δήμο Θέρμης, πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.) και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη- Πινακοθήκη Θέρμης.

Τα παιδιά των ΚΔΑΠ του Δήμου Θέρμης παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την παρουσίαση γύρω από την προστασία του πλανήτη και την υγεία όλων. Έτσι κι αλλιώς, τα παιδιά μας είναι το μέλλον του πλανήτη και το μέλλον περνάει μέσα από το πιάτο μας και τις επιλογές μας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο