Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

Λαμπάδες και δώρα για το Πάσχα προσέφεραν οι μαθητές του 1ου γυμνασίου του Κολεγίου Ανατόλια και του Pinewood American International School για άλλα, λιγότερο τυχερά παιδιά.

Τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Θέρμης   επισκέφτηκαν χτες το Κολέγιο <ΑΝΑΤΟΛΙΑ> . Με πρωτοβουλία των μαθητών του 1ου Γυμνασίου του Κολεγίου, του διευθυντή κ. Στέλιου Αξαρλή και του υπεύθυνου καθηγητή κ. Νίκου Τσαπατσάρη και στο πλαίσια των σχέσεων σχολικών μονάδων με την τοπική κοινωνία και του Club <WELLFARE>, παραδόθηκαν πασχαλινές λαμπάδες και είδη πρώτης ανάγκης όπως ρούχα και παπούτσια, στα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών.
Σε μία άλλη επίσκεψη, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, αυτή τη φορά, δόθηκαν πασχαλινές λαμπάδες που φτιάχτηκαν από τους μαθητές του Pinewood American International School στο πλαίσιο του project ART CLUB με πρωτοβουλία των μαθητών του σχολείου, της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων κ. Μίνας Μώρου, της υπεύθυνης καθηγήτριας κ. Fiona Gillies και του Συμβουλίου Μαθητών του Λυκείου (High School Council).


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка