ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Αύριο Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δεν θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας το οποίο ξεκινά από τη Θέρμη στις 22.45  και διέρχεται από τη Νέα Ραιδεστό, την Αγία Παρασκευή, τους Ταγαράδες και το Νέο Ρύσιο, ενώ ανήμερα την Πρωτοχρονιά  δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο λόγω της αργίας. Από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν κανονικά, ενώ την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021, ανήμερα των Φώτων, δεν θα γίνουν δρομολόγια λόγω της αργίας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Αύριο Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020, παραμονή των Χριστουγέννων, δεν θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας το οποίο ξεκινά από τη Θέρμη στις 22.45  και διέρχεται από τη Νέα Ραιδεστό, την Αγία Παρασκευή, τους Ταγαράδες και το Νέο Ρύσιο, ενώ ανήμερα τα Χριστούγεννα δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο λόγω της αργίας.

Από τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν κανονικά, ενώ για τις αργίες της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων θα υπάρξει νέα ενημέρωση.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και ευημερία.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο