ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

plakvstrvsh peristera 3

Με στόχο τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών ποιότητας ζωής των πολιτών μας, το τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του Δήμου Θέρμης, συνέχισε τις πολλαπλές παρεμβάσεις και το μήνα Αύγουστο στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Θέρμης.

koinotiko katasthma swsthΕιδικότερα από τις αρχές Αυγούστου ξεκίνησαν οι εργασίες υλοποίησης του αιτήματος του τοπικού συμβουλίου Νέου Ρυσίου και κατασκευάστηκε κουπαστή στα εξωτερικά σκαλιά του πρώην κοινοτικού καταστήματος, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών, κυρίως των ηλικιωμένων, που αντιμετώπιζαν ιδιαίτερες δυσκολίες.

koinotiko katasthma 1koinotiko katasthma 2Προκειμένου άλλωστε να είναι έτοιμο να δεχτεί τους εκατοντάδες συνδημότες μας, με την έναρξη λειτουργίας του το επόμενο διάστημα, το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Θέρμης, που όπως είναι γνωστό θα στεγαστεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο – αίθουσα της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Ραιδεστού, ολοκληρώθηκε από τα συνεργεία του Τμήματος η πλακόστρωση του περιβάλλοντος χώρου στην είσοδο του συγκεκριμένου χώρου.

plakvstrvsh peristera 2plakvstrvsh peristera 1Όπως είχε εξάλλου ανακοινωθεί το προηγούμενο διάστημα, οι εργασίες του Τμήματος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του Δήμου Θέρμης μεταφέρθηκαν  τις τελευταίες ημέρες στην Τοπική Κοινότητα Περιστεράς, όπου πραγματοποιούνται και είναι σε εξέλιξη έως σήμερα,  εργασίες σε πλακοστρωμένους δρόμους. Θα ακολουθήσουν αντίστοιχες παρεμβάσεις και  στην Τοπική Κοινότητα Λιβαδίου.

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο