Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Συνάντηση με τον βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Σάββα Αναστασιάδη είχε σήμερα στο γραφείο του, στο δημαρχείο, ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος. Στη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος ενημέρωσε τον βουλευτή για όλα τα μείζονα θέματα τα οποία απασχολούν την περιοχή του δήμου Θέρμης, για τις πρωτοβουλίες και τα έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και γι’ αυτά τα οποία σχεδιάζει και προωθεί η διοίκηση του δήμου.

Παράλληλα έγινε συζήτηση για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες τις οποίες έχει αναλάβει η κυβέρνηση και αφορούν και την αυτοδιοίκηση. Επ’ αυτών η συζήτηση εστιάστηκε στο νομοσχέδιο περί δημοσίων συμβάσεων καθώς και σε αυτό που επιφέρει αλλαγές στον τρόπο εκλογής των οργάνων της αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε, επίσης, τον κ. Αναστασιάδη για το τεράστιο πρόβλημα το οποίο δημιουργεί στους δήμους η διαρκής αφαίμαξη του προσωπικού τους και η απώλεια ικανών και έμπειρων στελεχών, εξ αιτίας της εφαρμογής του νόμου περί “κινητικότητας”, σε συνδυασμό με τους περιορισμούς που υπάρχουν για νέες προσλήψεις. Στη συνάντηση μετείχε, εκ μέρους του δήμου και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρος Γαντάς.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка