Ο καθημερινός αγώνας των εργαζομένων στα νοσοκομεία και τις δομές υγείας της χώρας μας ενέπνευσε μαθητές και παιδαγωγούς δύο ειδικών δομών του δήμου Θέρμης και συγκεκριμένα του 2ου Ειδικού Επαγγελματικού Λυκείου που βρίσκεται στο Ν. Ρύσιο και του ΚΔΑΠ ΜεΑ “Αγκαλιάζω” στη Θέρμη. Με μια όμορφη δράση ευχαρίστησαν τους εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας Θέρμης και του Νοσοκομείου “Αγ. Παύλος” για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Με χριστουγεννιάτικες κάρτες, στολίδια και γούρια από ανακυκλώσιμα υλικά, που κατασκεύασαν τα ίδια τα παιδιά των δομών με τη βοήθεια του προσωπικού, ευχήθηκαν καλή δύναμη και καλές γιορτές σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, που αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.
“Οι ευχές και η δήλωση συμπαράστασης είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στο προσωπικό των δομών υγείας και σε όλους τους ασθενείς, που τους ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα” ανέφεραν σε δήλωσή τους ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Νέας Γενιάς και Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Θέρμης Στέλιος Αποστόλου και ο Γιώργος Τόδας διευθυντής του 2ου Ειδικού Επαγγελματικού Λυκείου Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας, Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής, εκπροσωπώντας το ΚΔΑΠμεΑ «αγκαλιά-ζω» Αργύρης Μωραΐτης τόνισε ότι “φέτος, παρόλο που όλα είναι διαφορετικά και αναγκαζόμαστε να περιορίσουμε τις κοινωνικές μας δράσεις και να αποφεύγουμε τις κοινωνικές συναναστροφές, έχουμε ακόμη περισσότερο την ανάγκη να βιώσουμε το ουσιαστικό μήνυμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από την αγάπη, την προσφορά και την αλληλεγγύη. Τα Άτομα με Αναπηρίες, αλλά και το προσωπικό που εργάζεται σε αυτές τις κοινωνικές δομές, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι και πάντα με φάρο την αγάπη, τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη στηρίζουν τέτοιες δράσεις”.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο