Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Ο Δήμος Θέρμης ενισχύει έμπρακτα την δέσμευσή του στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής καθώς έγινε δεκτός από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να υπογράψει τον Χάρτη της Αποστολής και να συμμετάσχει στην Αποστολή για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή. Παράλληλα, μέσω του έργου European City Facility, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης HORIZON 2020, εκπονεί Επενδυτικό Σχέδιο για την «Ολοκληρωμένη ενεργειακή μετάβαση του Δήμου Θέρμης προς την κλιματική ουδετερότητα».

Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνει την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 και ώρα 10.15π.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Θέρμης την 2η Συνάντηση Εργασίας για την συμμετοχική κατάρτιση του Επενδυτικού Σχεδίου παρουσιάζοντας στους εμπλεκόμενους φορείς τα δεδομένα των χρηματοοικονομικών αναλύσεων και υποστηρικτικών δράσεων προς την κλιματική ουδετερότητα. Παράλληλα σκοπός της συνάντησης είναι η ανατροφοδότηση του Επενδυτικού Σχεδίου του Δήμου από παρόμοιες διαδικασίες σχεδιασμού βιώσιμης ανάπτυξης και προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλά και η μεταφορά εμπειρίας από φορείς και έργα ενεργού εμπλοκής των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών στον ενεργειακό σχεδιασμό.
Η συνάντηση εργασίας είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες, φορείς και εμπλεκόμενους στον Δήμο Θέρμης είτε για δια ζώσης παρακολούθηση στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δ. Θέρμης (Καπετάν Χάψα και Καραολή & Δημητρίου, Θέρμη) είτε μέσω του παρακάτω συνδέσμου.
https://us06web.zoom.us/j/85936565690?pwd=RnlYa0RBaHY4RFZwcWcyR01uVi9CZz09
Το αναλυτικό πρόγραμμα της συνάντησης βρίσκεται στον επόμενο σύνδεσμο.
http://project4.quickconnect.to/d/s/pK4C6t9kcge4xUvWB3lPAhYEqRjIW26V/kBUH_oIU_lrUOJgM2j9FKfxlvbyu_F2h-3rDA06pVpAk

EUCF_2nd_CALL_DOCUMENT


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка