ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Δίπλα στους ανθρώπους της υγείας που καθημερινά βρίσκονται στις επάλξεις, που συνεχίζουν ακατάπαυστα να δίνουν μάχη με τον ιό Covid-19, που βρίσκονται διαρκώς στα πόστα τους έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τυχόν περιστατικά, που θα προκαλέσει ο νέος κορωνοϊός, βρέθηκε η Πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Αθηνά Παπαδάκη και το προσωπικό της Δημοτικής μας βιβλιοθήκης. Η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει στο προσκήνιο τη σπουδαιότητα του έργου και της προσφοράς των ανθρώπων που υπηρετούν την υγεία, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για να συνεχίσουμε να είμαστε και πάλι μαζί και να παραμένουμε ασφαλείς.


Η Δημότική Βιβλιοθήκη Θέρμης ως ενεργό  και ιδρυτικό μέλος της  πανελλήνιας εθελοντικής ομάδας Ηellas Covid-19 3D Printing Medicine Supplies. αφού συνέβαλε ως μέλος στην επίτευξη του στόχου της παράδοσης 15.000 ασπίδων προστασίας (Face Shields) στο Yπουργείο Yγείας, με σκοπό την προστασία των ανθρώπων  του χώρου υγείας που μάχονται  από την αρχή της πανδημίας  στην πρώτη γραμμή ενάντια στον Κορονοϊό ,  θέλοντας να προσφέρει και στο σημαντικό έργο που επιτελούν οι άνθρωποι του Κέντρου Υγείας  Θέρμης ,τους δώρισε ασπίδες  προστασίας προσώπου (FACE SHIELDS & SURGICAL STRAPS) που δημιουργήθηκαν από το προσωπικό της Δημοτικής  Βιβλιοθήκης Θέρμης μέσω της τεχνολογίας της τρισδιάστατης εκτύπωσης στο 3D Printer της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θέρμης.

Τις ασπίδες παρέδωσαν στην αναπληρώτρια Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Θέρμης κ Ιωάννα Μούστου, η Πρόεδρός του Δ.Σ  της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ κ.Αθηνά Παπαδάκη και ο Προϊστάμενος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης-Πινακοθήκης Θέρμης κ. Χρήστος Βαγιωνάς, παρουσία και της κ. Ευγενίας Αγοραστούδη Δημοτικής Συμβούλου του Δήμου Θέρμης και Δ.Υ του Κέντρου Υγείας Θέρμης,


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο