ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ενημέρωση, Δελτία Τύπου|

Στοχευμένη επιχειρησιακή δράση στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Θέρμης πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία στις 23 Μαρτίου. Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης «η Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης με το σύνολο του προσωπικού της και του στόλου της αποσκοπεί στην διαρκή, στοχευμένη και εμφανή αστυνόμευση, προκειμένου οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς και ανταποκρίνονται στην ανάγκη ταχείας επέμβασης τόσο για την πρόληψη, όσο και για την καταστολή κάθε εγκληματικής δραστηριότητας.

Με συνεχείς και συστηματικούς ελέγχους, αλλά και αστυνομικές δράσεις με τη μορφή εξορμήσεων, επιλαμβάνεται σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της.

Την 23-03-2023 δικυκλιστές αστυνομικοί και πληρώματα περιπολικών πραγματοποίησαν στοχευμένη επιχειρησιακή δράση στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θέρμης, κατά την οποία ελέγχθηκαν συνολικά 35 άτομα, συνελήφθησαν δύο εξ΄ αυτών για παραβάσεις των νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και αλλοδαπών αντίστοιχα και ελέγχθηκαν και 19 οχήματα. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με την ίδια συνέπεια και σε άλλες περιοχές του νομού».


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο