Ενημέρωση, Δελτία Τύπου|

Με αφορμή τη Διεθνή Ολυμπιακή Ημέρα διοργανώνεται το δρομικό γεγονός που επικοινωνεί διεθνώς την Ελλάδα ως γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων και καθιστά τη Θεσσαλονίκη σε παγκόσμιο Ολυμπιακό κέντρο.

Το Olympic Day Run GREECE αποτελεί τον μοναδικό στη χώρα Ολυμπιακό Αγώνα Δρόμου και πραγματοποιείται από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το Ολυμπιακό Μουσείο, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τον ΣΕΓΑΣ και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης και το ΔΚΟ Olympia, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής να τιμήσει την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων και την επιστροφή τους στη γενέτειρά τους. Το  ραντεβού για το 5ο «Olympic Day Run Greece» έχει οριστείστις 29 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη. Οι αθλούμενοι μπορούν να απολαύσουν μια από τις 3 διαμορφωμένες και πιστοποιημένες διαδρομές στο 5ο ”Olympic Day Run” Greece.

Συγκεκριμένα, οι ενήλικες μπορούν να τρέξουν στα 10 χλμ. και στα 5 χλμ., ενώ τα 1,5 χλμ. είναι ”φτιαγμένα” για όλες τις ηλικίες. Η συμμετοχή για τα μέλη της ομάδας του δήμου Θέρμης είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ο δήμος Θέρμης ως χορηγός του γεγονότος,  μέσω της Δ/νσης Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής συγκεντρώνει συμμετοχές με σκοπό την παρουσία ομάδας του δήμου στο 5ο Olympic Day Run Greece.

Οι ενδιαφερόμενες/οι θα πρέπει να αποστείλουν απαντητικό mail με τις συμμετοχές τους (ονοματεπώνυμοεπιλογή διαδρομής 10χλμ, 5χλμ, 1.5 χλμνούμερο μπλούζας)  έως την Παρασκευή 13/5 και ώρα 14:00 με σκοπό την άμεση εγγραφή στην ομάδα.

”Και εσύ μπορείς”, είναι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν  οι διοργανωτές στον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να φορέσεις παπούτσια σου και να διασχίσεις παρέα με τους Olympians και τους σπουδαίους αθλητές μας το δρόμο της Ειρήνης και των Ολυμπιακών Αξιών.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής με την υπογραφή του προέδρου της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, ενώ οι νικητές θα λάβουν ειδικά έπαθλα.

Το 5o ”Olympic Day Run” Greece  είναι πιστοποιημένο από την AIMS και πραγματοποιείται από το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και το ΔΚΟ OLYMPiA, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τον ΣΕΓΑΣ.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα… Προλαβαίνεις να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης Ολυμπιακής παρέας.Περισσότερες Πληροφορίες: http://olympicdayrun.gr/ και olympicmuseum–thessaloniki.org 

 

(Κάντε like στη σελίδα στο facebook & follow στο instagram και μάθετε πρώτοι τα νέα του επετειακού Ολυμπιακού δρομικού γεγονότος της χώρας.

Hashtag: #olympicdayrun 

 

INFO

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & 3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ).

Τηλ. 2310-968531

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο