STAFANIODROMIA 3Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Μίκρας, συμμετείχαν ενεργά για μία ακόμη χρονιά, στις εκδηλώσεις που ήταν αφιερωμένες στην απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και την υπογραφή της συμφωνίας στο Τόψιν του δήμου Χαλκηδόνος. Συγκεκριμένα, με 2 οχήματα και 6 εθελοντές παρείχαν συνεχή κάλυψη στους μαθητές και τους αθλητές που έτρεχαν στη Στεφανιοδρομία, η οποία ξεκίνησε από το στρατιωτικό μουσείο Βαλκανικών Πολέμων στη Γέφυρα και τερμάτισε στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού.

Συμμετείχαν επίσης στην απόδοση τιμών στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, καθώς και στην απόδοση τιμών στο θωρηκτό Αβέρωφ.
Τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας ευχαρίστησε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Συντήρησης – Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας Θέρμης κ. Βασίλειος Μουστάκας, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη συμβολή τους, για την άρτια διοργάνωση και ολοκλήρωση της Στεφανιοδρομίας.

STAFANIODROMIA PAVLOPOYLOSSTEFANIODROMIA 2STAFANIODROMIA 5
“Το κομμάτι του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς είναι σημαντικό από όλες τις Εθελοντικές ομάδες του Δήμου μας, που δίνουν πάντα το παρόν, όπου απαιτείται, για να στηρίξουν από το δικό τους πόστο όχι μόνο για την σωστή διεξαγωγή ενός αγώνα δρόμου αλλά και στην καθημερινότητα των δημοτών μας. Οι Εθελοντές μας μιλούν με πράξεις και όχι με λόγια. Είναι παρόντες σε όλα τα συμβάντα, μικρά και μεγάλα, όπου ζητήθηκε η συνδρομή τους” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μουστάκας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο