ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

ergasies prasinoy 1Με στόχο να διατηρηθεί το πράσινο του Δήμου μας σε ικανοποιητικό επίπεδο, παρά τον τεράστιο όγκο του και της ελλιπούς στελέχωσης προσωπικού, δίνοντας προτεραιότητα στο Επαρχιακό Οδικό δίκτυο καθώς και σε επικίνδυνα οδικά σημεία, συνεχίζονται οι πολλαπλές παρεμβάσεις της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου Θέρμης.
Τις τελευταίες ημέρες εργάτες πρασίνου με τα χλοοκοπτικά και μεσινέζες , καθώς και με τη συνδρομή μεγάλου κλαδευτικού οχήματος, επιχειρούν στην 8η οδό, στην Δημοτική Κοινότητα Ταγαράδων παρεμβάσεις κουρέματος και κλάδευσης δέντρων και θάμνων,  κατά μήκος της οδού, καθώς επίσης και σε νησίδες , επικίνδυνες γωνίες της οδού, όπου η βλάστηση αυξήθηκε τελευταία λόγω και των συχνών βροχοπτώσεων, με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι εύκολα ορατή η οδική σήμανση, αλλά και να επιτευχθεί καλύτερη ορατότητα των οδηγών. Οι εργασίες πραγματοποιούνται λαμβάνοντας υπόψη και ικανοποιώντας σχετικά αιτήματα των κατοίκων των περιοχών παρέμβασης.

Οι εντατικές εργασίες σε όλα τα κεντρικά σημεία και τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Θέρμης, που πραγματοποιούν τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης, στοχεύουν επίσης και στην αναβάθμιση και συντήρηση του πρασίνου , αλλά και τη βελτίωση της αισθητικής εικόνας σε όλη την έκταση του Δήμου μας.

ergasies prasinoy 2ergasies prasinoy 3

Αναλυτικά οι εργασίες που πραγματοποιούνται είναι : κλάδευση σε όλους τους χώρους πρασίνου, σε νησίδες, σε γωνίες δρόμων, ώστε να φαίνεται η οδική σήμανση και να επιτυγχάνεται καλύτερη ορατότητα, φύτευση νέων φυτών και λουλουδιών, αναγέννηση των παλαιών φυτών με νέους υγιής βλαστούς και παράλληλη κοπή χόρτων και σπορά γκαζόν όπου απαιτείται.
Ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου – Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Στέλιος Γκιζάρης , αναφερόμενος στις παρεμβάσεις των τελευταίων ημερών, τόνισε πως “τα συνεργεία και οι υπάλληλοι της Αντιδημαρχίας Πρασίνου επιχειρούν με μία μεγάλη προσπάθεια, με μεράκι, οργάνωση και προγραμματισμό, ικανοποιώντας αιτήματα συμδημοτών μας, ώστε να εξασφαλίσουμε την ασφαλή διέλευση των οχημάτων αλλά να  έχουμε και ένα  αξιόλογο αποτέλεσμα στην αισθητική εικόνα του Δήμου μας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο