Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Συνεχίζεται η προσπάθεια δημιουργίας λειτουργικών κλειστών γυμναστηρίων με σειρά βελτιωτικών εργασιών, οι οποίες επικεντρώθηκαν κυρίως σε συντηρήσεις δαπέδων των κλειστών Αθλητικών Κέντρων καθώς και συντηρήσεις και ελαιοχρωματισμούς ποδοσφαιρικών γηπέδων.
Αναλυτικά τις τελευταίες ημέρες παραδόθηκε στις τοπικές αθλητικές ομάδες το νέο δάπεδο (παρκέ) του κλειστού γυμναστηρίου Νέου Ρυσίου. Παράλληλα ολοκληρώθηκαν και παρεμβάσεις στα ποδοσφαιρικά γήπεδα Τριλόφου και ΔΑΚ Βασιλικών. Συγκεκριμένα επανατοποθετήθηκαν οι εστίες στο νέο χλοοτάπητα του γηπέδου Τριλόφου, ενώ ολοκληρώθηκαν και οι ελαιοχρωματισμοί όλων των χώρων του γηπέδου εσωτερικά και εξωτερικά.

Σε ελαιοχρωματισμό της περίφραξης του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου Βασιλικών προχώρησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα τα συνεργεία της ΔΕΠΠΑΘ.
Τέλος ολοκληρώθηκε και η συντήρηση του κλιματισμού σε όλα τα Κλειστά Αθλητικά Κέντρα που διαθέτουν ανάλογα συστήματα, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την προετοιμασία των ομάδων μας στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης που ξεκινά σε λίγες μέρες.
“Θέλουμε περισσότερες επιλογές για την άθληση και την ψυχαγωγία προς όλους τους δημότες μας, εξασφαλίζοντας λειτουργικές αθλητικές εγκαταστάσεις στο σύνολο του Δήμου Θέρμης, με τη σωστή και έγκαιρη συντήρησή τους, που αποτελούν διαχρονικά πρώτη προτεραιότητά μας”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαος Λαγός.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка