ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

φυλλάδιο 1Το Σωματείο “Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης”, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου με την καλλιτεχνική έκθεση χειροποίητων δημιουργιών των Ιουλίας και Δημήτρη Χιονίδη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη- Πινακοθήκη Θέρμης.

Την Τρίτη 13/9 στις 18:00, Εσπερινός και Λιτανεία της Ιερής Εικόνας στο Παρεκκλήσιο της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο Άλσος της Τράπεζας (Τούμπας) Θέρμης.

Την Τετάρτη 14/9 στις 7:00, Όρθρος και Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσιο της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο Άλσος της Τράπεζας (Τούμπας) Θέρμης και το απόγευμα στις 19:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης των εικαστικών και στη συνέχεια η παρουσίαση του βιβλίου “Μια βαλίτσα μαύρο χαβιάρι”, της δημοσιογράφου Σοφίας Προκοπίδη, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη – Πινακοθήκη Θέρμης. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Χριστίνα Σαχινίδου και θα συνοδεύσουν μουσικά η Μήδεια Χουρσουλίδου στο τραγούδι, ο Ανδρέας Μιχαηλίδης στο ακορντεόν και ο Παναγιώτης Βελονάς στη λύρα.

Την Πέμπτη 15/9 στις 20:00 στην Πλατεία Θέρμης θα πραγματοποιηθεί χορευτικό αντάμωμα παραδοσιακών συλλόγων της Θέρμης και του Τριαδίου.

Το Σάββατο 17/9 στις 20:00 στο Άλσος της Τράπεζας (Τούμπας)Θέρμης θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο παραδοσιακό ποντιακό γλέντι.

Διοργάνωση: Σωματείο “Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης” με την υποστήριξη του Δήμου Θέρμης και της Δ.ΕΠ.Π.Α.Θ


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο