ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

kardia parko kalhΜε τη συμβολή και την παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας κ. Ιωακείμ Τρικαλιάρη αλλά και την ενθάρρυνση από πλευράς του της πρωτοβουλίας πολιτών της περιοχής για την αναβάθμιση και τον καλλωπισμό του πάρκου της Κεντρικής πλατείας Καρδίας, διαμορφώθηκε τις προηγούμενες ημέρες εκ νέου το τρίγωνο παρκάκι και αναζωογονήθηκε ριζικά, με το αποτέλεσμα να δικαιώνει όλους τους συντελεστές αυτής της εξαιρετικής εθελοντικής δράσης και να ικανοποιεί και το πιο απαιτητικό γούστο.


Ενεργοί πολίτες της Καρδίας σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μπήκαν στο χώρο του πάρκου, με στόχο τον καθαρισμό αλλά και τη ριζική αναζωογόνησή του, προχωρώντας σε μία σειρά εργασιών όπως κούρεμα του χόρτου, διαμόρφωση και διακόσμηση του εσωτερικού χώρου με λευκή πέτρα και φύτευση καλλωπιστικών και αναρριχόμενων φυτών. Παράλληλα ολοκληρώνοντας την ανάπλαση του πάρκου τους, τοποθέτησαν έναν ιδιαίτερο εσωτερικό διάκοσμο με τα ποτιστήρια και τα πιθάρια να κατέχουν πρωταγωνιστική θέση σε αυτόν, βάζοντας μία όμορφη αισθητική πινελιά στο πάρκο που αναδείχτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

kardia parkokardia parko 2kardia parko 3kardia parko 4
Οι ενεργοί πολίτες της Καρδίας με τη δράση τους αυτή έδωσαν μάθημα εθελοντικής προσφοράς πετυχαίνοντας ταυτόχρονα την αναβάθμιση τόσο των δημόσιων χώρων της περιοχής τους όσο και της ποιότητας ζωής τους.
Παράλληλα φρόντισαν και για την προστασία του χώρου τοποθετώντας ξύλινη περίφραξη, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίας σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή θα φροντίσει και για το φωτισμό του.
Αναφερόμενος στην εθελοντική αυτή πρωτοβουλία ο κ. Τρικαλιάρης τόνισε: “η προσπάθεια για τη διατήρηση της Δημοτικής μας Κοινότητας, όμορφης και νοικοκυρεμένης απαιτεί τη συμμετοχή του κάθε δημότη και κατοίκου. Οι εθελοντικές δράσεις σε διάφορους τομείς όπως στην αναζωογόνηση αλλά και στην καθαριότητα των τοπικών δημόσιων χώρων μας, έχουν τον ιδιαίτερο συμβολισμό τους και ενισχύουν την προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος και βελτίωσης της ποιότητας της ζωής μας, που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι αποτελεί υπόθεση όλων μας”.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο