Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

ATHLITIKO 1Συνεχίζονται οι εκτεταμένες εργασίες συντήρησης – αποκατάστασης στις αθλητικές εγκαταστάσεις και τα Κέντρα Πολιτισμού του Δήμου Θέρμης ,  από τη Δημοτική Κοινωφελή  Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Την εβδομάδα που διανύουμε, οι εργασίες έχουν μεταφερθεί στις Δημοτικές Κοινότητες Καρδίας και Ταγαράδων, όπου πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Καρδίας, στο γήπεδο ποδοσφαίρου Καρδίας και το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ των Ταγαράδων.

Ειδικότερα, το τελευταίο δεκαήμερο πραγματοποιήθηκαν βελτιωτικές παρεμβάσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Καρδίας, όπου τοποθετήθηκαν και ειδικές προστατευτικές μπάρες με στόχο την καλύτερη δυνατή πρόσβαση και την ασφάλεια των δημοτών κατά την είσοδo και έξοδό τους στο χώρο. Παράλληλα συνεργεία της ΔΕΠΠΑΘ, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα των κατοίκων της περιοχής, κατασκεύασαν και τοποθέτησαν δύο μονόζυγα στο ήδη ανακαινισμένο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Καρδίας.

ATHLITIKO 2TAGARADES 4TAGARADES 3TAGARADES 2Στη συνέχεια οι εργασίες μεταφέρθηκαν στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της Δημοτικής Κοινότητας Ταγαράδων, με συνολική επιδιόρθωση της περίφραξής του καθώς επίσης και κατασκευή και τοποθέτηση νέας πόρτας στο γήπεδο. Μάλιστα το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθεί η συντήρηση του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ , με καθαρισμό και  ανανέωση της διαγράμμισης.
Ο προγραμματισμός και σχεδιασμός της Δημοτικής Κοινωφελούς  Επιχείρησης Πολιτισμού και Αθλητισμού για τους επόμενους μήνες περιλαμβάνει καθαρισμούς  όλων των χώρων των γηπέδων, εργασίες γενικής μόρφωσης του εδάφους, συντήρηση των εστιών ποδοσφαίρου, καθώς και συνεχείς εργασίες από σιδερά του Δήμου, όπου κρίνεται απαραίτητο.
“Επιδιώκουμε την καλύτερη δυνατή συντήρηση και βελτίωση των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, με ιεράρχηση προτεραιοτήτων και προγραμματισμό, ικανοποιώντας αιτήματα συνδημοτών μας, με στόχο την αποδοτικότερη λειτουργία όλων των αθλητικών μας χώρων, αλλά και  την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών αθλητών και θεατών. “Θέλουμε περισσότερες επιλογές για την άθληση και την ψυχαγωγία προς όλους τους δημότες μας, εξασφαλίζοντας λειτουργικές αθλητικές εγκαταστάσεις στο σύνολο του Δήμου Θέρμης, με τη σωστή και έγκαιρη συντήρησή τους, που αποτελούν διαχρονικά πρώτη προτεραιότητά μας”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαος Λαγός.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка