ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Ο Όμιλος Φίλων κυνηγών Δήμου Θερμής και περιχώρων, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μετά το τέλος της κυνηγετικής περιόδου και με την έναρξη της νέας χρονιάς πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, χθες Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019. Σε μία όμορφη και σεμνή εκδήλωση, παρουσία του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Θέρμης και περιχώρων,  αντάλλαξε ευχές για μία Καλή Χρονιά γεμάτη Υγεία, καλά κυνήγια και χωρίς ατυχήματα.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος , ευχαρίστησε τη διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου για την άψογη συνεργασία με τη δημοτική αρχή.

Αναφέρθηκε επίσης στις  ενέργειες και προσπάθειες του Δήμου, για την παραχώρηση του χώρου,  ώστε να γίνει και να λειτουργεί το ¨Στέκι των κυνηγών” του Δήμου μας,  στην περιοχή του Φράγματος Θέρμης,  το δικό τους σημείο  συνεύρεσης.

“Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία, υπομονή και δημιουργικότητα  στους αγαπητούς φίλους κυνηγούς και πάντα να είναι εύστοχοι και με καλά κυνήγια, χωρίς δυσάρεστα περιστατικά και ατυχήματα. Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που είμαι εδώ δίπλα σας και ανάμεσα στα μέλη ενός δραστήριου Ομίλου του Δήμου μας, που αποτελεί άλλωστε και συμπαραστάτη της δημοτικής αρχής, συμμετέχοντας σε πολλές κοινές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται. Μέσα από τη δραστηριότητά σας, συμβάλλετε τόσο στη διαφύλαξη της δασικής μας περιοχής, όσο και στον εντοπισμό προβλημάτων της υπαίθρου, τα οποία μας μεταφέρετε, για να μπορούμε να ενεργήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά στην κατεύθυνση αντιμετώπισή τους. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων μας, ως δημοτική αρχή , θα είμαστε δίπλα σας και θα στηρίζουμε την προσπάθεια σας για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος”, σημείωσε επιπλέον ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

 

Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Μιχάλης Πεζίκογλου ευχαρίστησε το Δήμαρχο Θέρμης που είναι σταθερά δίπλα στον Όμιλο Φίλων Κυνηγών Θέρμης και ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε όλους. Κατά το σύντομο χαιρετισμό του έκανε ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων του Ομίλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων την Ομάδα Εκπαίδευσης Λαγοκυνηγών καθώς και μία σειρά αδελφοποιήσεων με άλλους Ομίλους και Συλλόγους Κυνηγών.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Πάλλας, οι Αντιδήμαρχοι Θερμής κ.κ. Στέλιος Αποστόλου, Απόστολος Τσολάκης και Ζωή Γεωργαλή, η Πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Αθηνά Παπαδάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταύρος Κουγιουμτζίδης και ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Επανομής κ. Κωνσταντίνος Πάζης, καθώς και πλήθος κυνηγών. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με την Ομάδα Εκπαίδευσης Λαγοκυνηγών.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο