ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

Ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών πρόκειται να διοργανώσει ειδικό σεμινάριο για πολίτες με αναπηρία ή/και χρόνιες παθήσεις με θέμα την πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και κοινωνικών υπηρεσιών. Το σεμινάριο εστιάζει στην ευαισθητοποίηση, συνειδητοποίηση και ενημέρωση σε ζητήματα ανισοτήτων στους τομείς της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας και στη διαχείρισή τους.
Ο βασικός σκοπός του σεμιναρίου είναι να μεταδώσει γνώσεις και πληροφορίες σε άτομα με αναπηρία και μέλη από το ευρύτερο οικογενειακό τους περιβάλλον, καθώς και σε στελέχη και μέλη του αναπηρικού κινήματος, οι οποίες θα βελτιώσουν τις δυνατότητές τους ως προς την αυτονόμηση, την αυτο-οργάνωση, την αυτοδιαχείριση, την αυτο-εκπροσώπηση, τον αποστιγματισμό, την κινητοποίηση, τη δικτύωση, κ.λπ.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.Το σεμινάριο είναι τριήμερο και διοργανώνεται στο Ξενοδοχείο ΚΑΨΙΣ Θεσσαλονίκης:

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου (ώρες 15:00 – 20:00)
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου (ώρες 15:00 – 20:00)
Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου (ώρες 09:00 – 14:00)

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων που υλοποιεί ο Δήμος στο πλαίσιο του έργου Cross4all, σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και τους λοιπούς εταίρους του έργου από τη γείτονα χώρα. ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο