ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Χωρίς κατηγορία|

Με το θέμα της εφηβείας, του σχολείου και του επαγγελματικού προσανατολισμού στην μετα –  κορωνοϊό εποχή ολοκληρώνονται τα διαδικτυακά σεμινάρια για εφήβους και γονείς  που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία της αντιδημαρχίας Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς κάθε Τετάρτη μέσα στον Μάϊο.  Αναλυτικά σήμερα, που  είναι η τελευταία webinar Τετάρτη του Μαϊου 2020, στις 17:00 θα συζητήσουμε για το θέμα της “Δύναμης, της Βίας και του Ιπποτισμού στην εφηβεία”με τον κ. Ν.Σιδέρη (Ph.D) ψυχίατρο, ψυχαναλυτή και συγγραφέα, για τις “Νευροαναπτυξιακές διαταραχές στην εφηβεία και το σχολείο” με την Ε. Λιβανίου, Εκπαιδευτική Ψυχολόγο και για την “Επιλογή σπουδών & Επαγγέλματος και την πρόταση πλάνου και σταδιοδρομίας” με τον Ν.Δεμερτζή, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και Διευθ. 1 ου Γυμνασίου Καλλιθέας.  Το webinar θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom Για σύνδεση μέσω της πλατφόρμας ZOOM: https://us02web.zoom.us/j/84273435189 Πρόγραμμα ΤΗΛΕΗΜΕΡΙΔΑ pdf

Τετάρτη 6 Μαΐου- Ε. Λιβανίου, Εκπαιδευτική Ψυχολόγος “Η κρίση του κορωνοϊού στην κρίση της εφηβείας  – Εξαρτήσεις στη εφηβεία (διαδίκτυο, κινητά τηλέφωνα κλπ.)”
Τετάρτη 13 Μαΐου- Μ. Πάσχου, Ψυχολόγος, Παιδ. Σύμβουλος Λεοντείου  ” Άγχος των εξετάσεων και τρόποι διαχείρισης Κίνητρα μάθησης και αποτελεσματικό διάβασμα”
Τετάρτη 20 Μαΐου- Ι. Παπαβασιλείου, Καθηγ. Παν/μίου Μακεδονίας  ” Επαγγέλματα του μέλλοντος και η αγορά εργασίας στη μετά κορωνοϊό εποχή-Δεξιότητες ζωής (soft skills) -Νέο Σύστημα Πανελλαδικών εξετάσεων”
Τετάρτη 27 Μαΐου -Νίκος Σιδέρης, Ψυχίατρος, Ψυχαναλυτής, Συγγραφέας Ε. Λιβανίου, Εκπαιδευτική Ψυχολόγος ” Δύναμη, βία και ιπποτισμός στην εφηβεία -Νέα δεδομένα στον επαγγελματικό προσανατολισμό  -Επιλογή σπουδών και επαγγέλματος – Πρόταση πλάνου σταδιοδρομίας”

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΕΙΣΗΓΗΣΗ: ΝΙΚΟΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Διευθυντής 1 ου Γυμνασίου Καλλιθέας Αττικής, Συγγραφέας του βιβλίου: «Επαγγελματικός Προσανατολισμός στην πράξη… στο πέρασμα της εφηβείας…στο διάβα της ζωής», εκδ. Σαββάλας.
Με τη στήριξη:  του 1ου ΚΕΣΥ ΔΔΕ Δ΄ Αθήνας, της ΚΕΔΕ, των Δήμων Θέρμης, Ν. Σμύρνης, Καλλιθέας, Π. Φαλήρου, Πηνειού Ηλείας, των Ενώσεων Γονέων: Ν. Σμύρνης, Καλλιθέας, Ελληνικού-Αργυρούπολης


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο