ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Θέρμης «Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ» διοργανώνει στη Δημοτική Πινακοθήκη Θέρμης σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πινακοθήκη Θέρμης έκθεση φωτογραφίας – ιστορίας με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 70 χρονών συνεχούς δράσης και προσφοράς.
Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της στο κοινό στις  5 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 22 Νοεμβρίου 2019. Στόχος της να αναδείξει πτυχές της ιστορικής διαδρομής του συλλόγου. Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιούνται σήμερα Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στις 19:00 μ.μ. στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πινακοθήκης Θέρμης του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης.

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Θέρμης «Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ» είναι ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος σύλλογος της Θέρμης και ευρύτερα της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Ιδρύθηκε το 1949 και σήμερα τα ενεργά μέλη του Σωματείου ξεπερνούν τα 100 άτομα.
Το σωματείο διατηρεί, τμήματα Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ ανδρών –γυναικών, Σκάκι, Δυναμικών Αθλημάτων (Πυγμαχία και Κινγκ Μπόξινγκ) και Βόλευ αντρών. Παράλληλα λειτουργεί ακαδημίες σε όλα τα αθλήματα. Το σύνολο των τμημάτων αριθμεί 500 περίπου ενεργούς αθλητές.

Σημειώνεται ότι η Αντρική Ομάδα του ποδοσφαιρικού τμήματος αγωνίζεται στην Γ Εθνική κατηγορία της Ε.Π.Ο., ενώ η Αντρική Ομάδα των Ελπίδων Θερμαϊκού Θέρμης αγωνίζεται στην Β ερασιτεχνική κατηγορία της Ε.Π.Σ.Μ.
Η Γυναικεία Ομάδα Μπάσκετ αγωνίζεται στην Α Κατηγορία της Ε.Κ.Α.Σ.Θ. και η Αντρική Ομάδα Μπάσκετ αγωνίζεται στην Γ Κατηγορία της Ε.Κ.Α.Σ.Θ. Η Αντρική Ομάδα Βόλευ αγωνίζεται στην τοπική κατηγορία της Ε.Π.Ε.Σ.Θ., ενώ οι ομάδες Σκάκι και Δυναμικών Αθλημάτων (Πυγμαχία και Κινγκ Μπόξινγκ) αγωνίζονται στα αντίστοιχα στα πρωταθλήματα.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο