ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ενημέρωση, Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Ενημερωτική εκδήλωση Επαγγελματικού προσανατολισμού ,εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας “Ρωτάω, Μαθαίνω, Αποφασίζω”  διοργανώνει ο δήμος Θέρμης,  η Διεύθυνση Παιδείας και Εκπαίδευσης του Δήμου Θέρμης και το Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης υπό την αιγίδα του ΕΑΠ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 17: 30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Θέρμης.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, ενώ στόχος της είναι η ενημέρωση των νέων σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την εκπαίδευση και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας για το μέλλον τους.

Με καλεσμένους αξιόλογους ομιλητές από τους τομείς της ακαδημαϊκής κοινότητας και επιτυχημένους επιχειρηματίες η ημερίδα «Ρωτάω. Μαθαίνω. Αποφασίζω» θα συνδέσει τους νέους με το εργασιακό περιβάλλον και θα στοχεύσει στο να ανοίξουν τους ορίζοντες τους σε δημιουργικές σκέψεις για το πως μπορούν να αξιοποιήσουν τα έμφυτα ταλέντα που διαθέτουν.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υβριδικά με φυσική παρουσία και διαδικτυακά μέσω ΕΔΩ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε όσους επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (τελευταίων έξι μηνών).Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Για την είσοδο σας στην εκδήλωση είναι  απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ.

 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ σήμερα


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο