ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

rsz_φωτο_ΙαπωνίαΟ δήμος Θέρμης ως  μέλος της Εθνικής Ομάδας Εργασίας του “Europe Goes Local”, που σκοπό έχει την προώθησή δράσεων- προγραμμάτων, που αφορούν  νέους  από 18-30 ετών, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, εάν το επιθυμούν,  για το παρακάτω πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, αύριο Τρίτη 31.07.2018 είναι η τελευταία ημέρα για το πρόγραμμα “Ship for World Youth 2019” (SWY) που ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Νεάς Γενιάς  σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Αθήνα. Δίνει τη δυνατότητα σε 11 Έλληνες να βρεθούν ανάμεσα σε 242 νέους/νέες από 11 διαφορετικές χώρες, να διαμείνουν στο κρουαζιερόπλοιο Nippon Maru για περίπου 50 μέρες εν πλω, στον Ειρηνικό Ωκεανό . To πρόγραμμα SWY είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανταλλαγής νέων του πλανήτη που οργανώνεται και χρηματοδοτείται πλήρως από το Υπουργικό Συμβούλιο της Ιαπωνικής Κυβέρνησης από το 1988. Το παρόν πρόγραμμα είναι το 31ο, και αποτελεί την εναρκτήρια δράση του εορτασμού της 120ης Επετείου των Ελληνο-Ιαπωνικών Σχέσεων Φιλίας το 2019 και σε αυτό έχουν προσκληθεί 12 άτομα από την Ελλάδα. Αναλυτικές πληροφορίες και αιτήσεις στο:

https://www.minedu.gov.gr/news/35846-dt-synentefksi-typou-gia-ti-symmetoxi-tis-elladas-sto-programma-tis-iaponikis-kyvernisis-ship-for-world-youth-i-geniki-grammateia-neas-genias-kai-dia-viou-mathisis-kai-i-presveia-tis-iaponias-stin-ellada-sas-proskaloyn-se-koini-synentefksi-typou-enopsei-tis-symmetoxis-tis-elladas-sto-programma-tis-iaponikis-kyvernisis-ship-for-world-youth-2019-to-programma-apotelei-enarktiria-drasi-tou-eortasmoy-t


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο