Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

anadasmosΑπό σήμερα 13 Μαΐου και για είκοσι μέρες θα βρίσκονται αναρτημένοι οι οριστικοί πίνακες ιδιοκτητών προ αναδασμού της μελέτης αναδασμού του Αγροκτήματος Βασιλικών, ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν γνώση και με τη βοήθεια εκπροσώπων των εμπλεκόμενων φορέων που θα είναι παρόντες στο κοινοτικό κατάστημα Βασιλικών, να διευκρινίσουν τυχόν απορίες τους.
Η διαδικασία της μελέτης αναδασμού έκτασης 9.000 στρεμμάτων του αγροκτήματος Βασιλικών ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2015 με την πρώτη ανάρτηση πινάκων των ιδιοκτητών. Οι 450 ενστάσεις επί του περιεχομένου των πινάκων, που υποβλήθηκαν, αριθμός απρόβλεπτα μεγάλος, δημιούργησε νέα δεδομένα σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα εκπόνησης της μελέτης καθώς περιελάμβανε την εξέταση, εκδίκαση και διαχείριση τους από την Επιτροπή Αναδασμού.
Η συγκεκριμένη διαδικασία περιελάμβανε ανοικτές, δημόσιες συνεδριάσεις, αλλεπάλληλες συσκέψεις, διορθώσεις για τη λήψη των τελικών αποφάσεων και τη σύνταξη πρακτικών βάση των οποίων διορθώνονται και συντάσσονται νέοι πίνακες και διαγράμματα από τον ανάδοχο. Η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Θέρμης που παρακολουθεί και επιβλέπει την εκτέλεση των εργασιών, έλεγξε την ορθότητα των διορθώσεων. Δείτε τη σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση της Επιτροπής Αναδασμού Βασιλικών-1

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка