Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

katherismos rematwn 2Στο κομμάτι του ρέματος που ξεκινάει από τη Δημοτική Κοινότητα Νέας Ραιδεστού και εκτείνεται μέχρι και χίλια μέτρα πάνω από τη Δημοτική Κοινότητα των Ταγαράδων,  παρεμβαίνουν με εργασίες καθαρισμού τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες τα συνεργεία του Τμήματος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του Δήμου Θέρμης.

Στόχος των παρεμβάσεων καθαρισμού του συγκεκριμένου ρέματος,  πέρα από την αισθητική βελτίωση του τοπίου, είναι η δημιουργία μεγαλύτερης ασφάλειας για τους πολίτες καθημερινά και κυρίως κατά την περίοδο των έντονων  βροχοπτώσεων.

katharismos rematwn 1katharismos rematwn 3katharismos rematwn 5katharismos rematwn 6

Οι καθημερινές παρεμβάσεις και ο καθαρισμός ρεμάτων, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Τμήματος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας  του Δήμου Θέρμης, για την πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων και την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων από έντονες βροχοπτώσεις, θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες σε όλη την έκταση του Δήμου. Ειδικότερα, στο ρέμα από Νέα Ραιδεστό έως Ταγαράδες εντοπίστηκαν και απομακρύνθηκαν  φερτά υλικά και σκουπίδια, ενώ σε δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Μουστάκας μεταξύ άλλων ανέφερε : «Προχωρούμε έγκαιρα στον καθαρισμό των ρεμάτων, όπως άλλωστε κάνουμε κάθε χρόνο, προκειμένου να μειώσουμε τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και των πλημμυρικών φαινομένων που αυτή εντείνει. Οι ενέργειές μας στοχεύουν στην προστασία των συνδημοτών μας και των περιουσιών τους, πάντα με σεβασμό στη χλωρίδα και την πανίδα που αποτελούν πλούσιο οικοσύστημα. Οι εργασίες θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές που κρίνεται απαραίτητο».

 

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка