ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

tave 2

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης ενόψει του Πάσχα προσέφερε πασχαλινά πακέτα αγάπης για τις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες του τόπου μας. Πρόκειται για μια πράξη αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο και αφορά 350 οικογένειες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, ένα νούμερο που δυστυχώς βρίσκεται σε ανοδική πορεία, καθώς οι δικαιούχοι του παντοπωλείου αυξάνονται πλέον καθημερινά. Η διανομή ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες ενώ τα είδη που μοιράστηκαν ήταν γάλα,ζάχαρη, αλεύρι, αυγά, λάδι, μακαρόνια, κριθαράκι, τοματάκι, δημητριακά, φασόλια, μαρμελάδα, ρύζι, χαρτί υγείας, σκόνη πλυντηρίου, χαλβάς (σε 120 ωφελούμενους), ελιές και τουρσί (σε 110 ωφελούμενους), κρασί (σε 120 ωφελούμενους). Επιπλέον, σε κάθε οικογένεια με παιδιά δόθηκαν πασχαλινές λαμπάδες, οι οποίες ήταν προσφορά του Αμερικάνικου Κολεγιου “ΑΝΑΤΟΛΙΑ”.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε συμπαραστάτες στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης ήταν η εταιρία “ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε”, η οποία προσφέρει σταθερά ανά 15 μέρες ποικίλα προϊόντα, άλλες επιχειρήσεις όπως το “MY MARKET”, εκπαιδευτικά  ιδρύματα καθώς και αρκετοί δημότες της Θέρμης.

TEBA 1TEBA 4
Αξιοσημείωτος για μία ακόμη φορά και ο ρόλος των εθελοντών του Κοινωνικού Παντοπωλείου που με την πολύτιμη προσφορά και βοήθειά τους συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία της δομής. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης θα συνεχίζει σταθερά το έργο του, το οποίο βασίζεται στις αρχές του ανθρωπισμού και του εθελοντισμού. Πρόκειται για ένα έργο «ανάσα ζωής» για πολλούς συμπολίτες μας, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει να ενεργοποιεί την τοπική κοινωνία. Η προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο γίνεται «αλυσίδα αγάπης» για την κάλυψη των αναγκών και την ανακούφιση των πολυτέκνων, άπορων, άνεργων οικογενειών και άλλων ευπαθών κοινωνικών ομάδων και αυτές τις Άγιες μέρες του Πάσχα, που έχουν ανάγκη την αγάπη όλων μας. Η αγάπη για τον συνάνθρωπο άλλωστε είναι και η κινητήριος δύναμη της κοινωνικής δομής του Δήμου μας,  που κύριο μέλημά της είναι η κάλυψη των πρώτων αναγκών των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πρόβλημα επιβίωσης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο