ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Ενημέρωση|

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7/01 στο Λιβάδι λόγω απαραιτήτων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεσθούν. Η διακοπή θα λάβει χώρα από τις 08.00΄ έως τις 10.00΄ σε όλο τον οικισμό και από τις 10.00′ έως τις 14.00′ ανά περιοχή.
Κατά τη διάρκεια της διακοπής οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου κατά τις ώρες 09.00 έως 11.00 σε όλη την Τ.Κ. Σουρωτής.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Τέλος, όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου από τις  08:00  έως τις 13:00 στη ΒΙΟΜ. ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΡΜΗΣ και συγκεκριμένα στην περιοχή των καταναλωτών GRAND MΑΣΟΥΤΗΣ, ΣΤΡ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΔΕΣ, SATO, ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΛΑΣΤ, ΝΙΚΑΣ, ΜΠΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, DHMHS, ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Δρόμος προς Τριάδι) κ.λ.π. Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ  θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

deh_diakopiΠρογραμματισμένη διακοπή ρεύματος από τις 10:00 έως τις 12:30 θα πραγματοποιηθεί από τη ΔΕΗ στη Θέρμη και συγκεκριμένα στην περιοχή από το Λήδα Μαρία έως τη διασταύρωση προς το Πανόραμα την ΚΥΡΙΑΚΗ 11/11/2018 λόγω απαραιτήτων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεσθούν. Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο