ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

koinwniko prathrio 2Στo πλαίσιο του προγράμματος Social plate που ξεκίνησε η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με Κοινωνικά Παντοπωλεία και συλλογικότητες, όπως είναι γνωστό, τα τρόφιμα που θα μένουν αδιάθετα στο τέλος κάθε εβδομάδας, θα παραχωρούνται στις Κοινωνικές αυτές δομές των Δήμων με σκοπό να μην πετιέται τίποτα που μπορεί να καταναλωθεί. Από την πρώτη στιγμή το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και παρέστη στην εναρκτήρια συνάντηση του έργου με τίτλο «Supporting Social Enterprises in combating poverty and social exclusion» και ακρωνύμιο: «SOCIAL PLATE». Στη σύσκεψη που έγινε την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 στα γραφεία της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΚΑΘ Α.Ε.), έγινε αναλυτική παρουσίαση των υποχρεώσεων και των δράσεων που κάθε φορέας έχει αναλάβει να υλοποιήσει, ενώ σχεδιάστηκαν τα επόμενα στάδια υλοποίησης για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του προγράμματος.

koinwniko prathrio 1

Σήμερα Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε η πρώτη διανομή των  τροφίμων και το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης παρέλαβε από την Κεντρική Αγορά 82 κιβώτια ακτινίδια των 3,5 κιλών περίπου το καθένα και ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια, τα οποία θα μοιραστούν στους ωφελούμενούς του.
Η Κοινωνική δομή του Δήμου μας, θα συνεχίσει με συνέπεια την προσφορά του, εκμεταλλευόμενο κάθε δυνατή ευκαιρία προγραμμάτων που υλοποιούνται  στη βάση της ανθρώπινης αλληλεγγύης, ώστε να εξακολουθεί και στο μέλλον να αγκαλιάζει  με περισσή αγάπη ολοένα και περισσότερους συνδημότες μας, που έχουν την ανάγκη της πραγματικής στήριξης, της συμπαράστασης  και της φροντίδας όλων μας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο