ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

klhrvsh laikh prwthΔιενεργήθηκε λίγο μετά τις εννέα σήμερα το πρωί η πρώτη δημόσια κλήρωση για την τοποθέτηση των πωλητών στις θέσεις που αναλαμβάνουν, στη νέα λαϊκή αγορά που ξεκινά άμεσα, στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Ραιδεστού. Η δημόσια κλήρωση και παραχώρηση των θέσεων στους 300 παραγωγούς – επαγγελματίες που παραβρέθηκαν, έγινε από τα στελέχη της Διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας κ. Παναγιώτη Κατρανιά και του Δημοτικού Συμβούλου  και Αντιπροέδρου της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαου Λαγού.
Ακολούθως η ίδια ακριβώς διαδικασία πραγματοποιήθηκε και στη Δημοτική Κοινότητα Τριλόφου παρουσία της Προέδρου κ. Αικατερίνης Λιόλιου αλλά και των πωλητών και των επαγγελματιών που θα στελεχώσουν τη συγκεκριμένη Λαϊκή Αγορά.
Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία στις λαϊκές αγορές όλης της χώρας οι παραγωγοί τοποθετούνται χωριστά από τους επαγγελματίες και κατά την κατανομή των θέσεων μεταξύ τους προκρίνονται οι παραγωγοί.

klhrwsh laikh agora raidestoyΜε σχετική ανακοίνωση ήδη από την περασμένη εβδομάδα η Διεύθυνση Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είχε αναρτήσει τους οριστικούς πίνακες κατάταξης των αιτήσεων των παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών, που αναλαμβάνουν άμεσα δράση στις  λαϊκές αγορές Τριλόφου και Νέας Ραιδεστού.
Με τη σημερινή διαδικασία κλήρωσης των θέσεων,  ολοκληρώνεται ουσιαστικά μια μακρά περίοδος έντονων και επίμονων προσπαθειών, της Δημοτικής Αρχής και των Προέδρων των δύο Δημοτικών Κοινοτήτων, Τριλόφου και Νέας Ραιδεστού κ.κ. Αικατερίνης Λιόλιου και Παναγιώτη Κατρανιά αντίστοιχα, για την ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος των κατοίκων των συγκεκριμένων περιοχών, αυτό της ίδρυσης και λειτουργίας των νέων λαϊκών αγορών του Δήμου μας.

klhrwsh laikh 1klhrwsh laikh 2klhrvsh laikh 3klhrwsh laikh 4

Υπενθυμίζεται ότι στη δημοτική κοινότητα Τριλόφου η νέα λαϊκή αγορά θα λειτουργεί επί της οδού Νίκου Καζαντζάκη, από τη συμβολή της με την οδό Ν.Γ. Πεντζίκη έως τη συμβολή της με την οδό Σαμαράκη, καθώς και επί των οδών που περικλείουν το οικοδομικό τετράγωνο 16 και τις οδούς Βαφοπούλου, Αινεία και Ν.Γ Πεντζίκη. Στη δημοτική κοινότητα Νέας Ραιδεστού,  επί των οδών Αθανασίου Διάκου, από την Ε.Ο. Θεσ/κης – Πολυγύρου έως την οδό Πολυτεχνείου και επί της Πολυτεχνείου από την οδό Καβάφη έως την Κολοκοτρώνη και μόνο επί της οδού που εφάπτεται στο πάρκο και όχι στην πλευρά της οδού που υπάρχουν κατοικίες, και από την οδό Αθανασίου Διάκου ομοίως στην πλευρά του πάρκου.
Ως ημέρες λειτουργίας τους έχουν καθοριστεί με σχετικές αποφάσεις: η Παρασκευή ημέρα λειτουργίας της λαϊκής στον Τρίλοφο και  η Τετάρτη ημέρα λειτουργίας της λαϊκής αγοράς στη Νέα Ραιδεστό.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο