ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Σε μία λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του μεγάλου  Μάρκετ Μασούτης στη Θέρμη, παραδόθηκε σήμερα το πρωί, το νέο όχημα ειδικού τύπου μεταφοράς φαγητού, δωρεά της εταιρείας Μασούτης Α.Ε στο ΝΠΔΔ του Δήμου Θέρμης.
Το όχημα παρέλαβαν από τους εκπροσώπους της εταιρείας, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Αργύρης Μωραϊτης και η Διευθύντρια  κ. Ελένη Τσολακίδου, αρμόδια για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Ο κ. Μωραίτης ευχαρίστησε την εταιρεία και προσωπικά τον κ. Διαμαντή Μασούτη για τη γενναιόδωρη χειρονομία του, να χορηγήσει αυτοκίνητο ειδικού τύπου στο ΝΠΔΔ, το οποίο στο εξής, θα μεταφέρει φαγητό από τη νέα ενιαία κουζίνα του δήμου μας, στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς της Θέρμης, καλύπτοντας τις ανάγκες σίτισης σε 492 βρέφη και νήπια σε καθημερινή βάση.


“Η ευαισθησία και η αλληλεγγύη απέναντι στην τοπική κοινωνία όπως εκδηλώνονται μέσα από αυτή τη σημαντική χορηγία, προβάλλουν την υπευθυνότητα, την κοινωνική ευσυνειδησία, την ευαισθησία και την επιχειρηματική ηθική της εταιρείας” σημείωσε χαρακτηριστικά στο πλαίσιο της τελετής παραλαβής του οχήματος ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ.


Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της εταιρείας ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. κ.κ Εύη Καταμούτου και Μαρία Φάτσιου σημείωσαν πως η εταιρεία Μασούτης, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στέκεται δίπλα σε προσπάθειες που έχουν σαν στόχο την ανακούφιση συνανθρώπων μας. Στο πλαίσιο αυτό παραδίδουμε σήμερα στο Δήμο Θέρμης και το ΝΠΔΔ το συγκεκριμένο όχημα, θέλοντας να συμβάλουμε στην κοινωνική συνοχή, προστασία και αλληλεγγύη, με την προστασία και φροντίδα ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων στο Δήμο Θέρμης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο