ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα, από τη  οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον έλεγχο της covid-19 στο δήμο Θέρμης. Τους ελέγχους πραγματοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας έπειτα από σχετικό αίτημα του δήμου. Συγκεκριμένα, rapid test θα γίνουν:
Τη Δευτέρα 16 Μαΐου από τις 09.00 το πρωί έως τις 03.00 το μεσημέρι στο Περιφερειακό Ιατρείο Τριλοφου, την Τρίτη 17/5/2022 από τις 09:00 το πρωί έως τις 03:00 το μεσημέρι θα διενεργηθούν test στο χωρο της Κοινότητας Βασιλικών και την Παρασκευή 20/5 στο Κέντρο covid τοτ δήμους Θέρμης επίσης από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.
Υπενθυμίζεται ότι όσοι πολίτες επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Διευκρινίζεται ότι επίσημο πιστοποιητικό αρνητικού τεστ, χορηγείται μόνον σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης έως και έξι μήνες πριν. Σε περίπτωση που το δείγμα είναι θετικό ο ΕΟΔΥ επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον πολίτη για επανέλεγχο εντός της ημέρας.
Σε rapid test μπορούν να υποβάλλονται γονείς και μαθητές, σε περίπτωση που έχουν ενημερωθεί για κάποιο κρούσμα στο σχολείο. Οι μαθητές συνοδεύονται πάντοτε από τον κηδεμόνα.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο