nees mpasketes livadi 2Με στόχο την αναβάθμιση της λειτουργικότητάς τους ολοκληρώθηκαν οι πολλαπλές παρεμβάσεις ανακαίνισης των αθλητικών υποδομών και συγκεκριμένα του ποδοσφαιρικού γηπέδου και του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ στην Τοπική Κοινότητα Λιβαδίου. Τα δύο γήπεδα, με την ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής και ελαιοχρωματισμού τους παραδόθηκαν προς χρήση στην αθλούμενη νεολαία της Τοπικής Κοινότητας, καλύπτοντας πλέον όλες τις προδιαγραφές ώστε να υποδεχτούν τους αθλητές της ευρύτερης περιοχής.

Ειδικότερα, οι εργασίες στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ ολοκληρώθηκαν με την τοποθέτηση νέων Μπασκετών ενώ αντίστοιχα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Λιβαδίου έγινε επισκευή των εστιών. «Ο Δήμος Θέρμης εντατικοποίησε τις προσπάθειές του ώστε να βελτιώσει τις αθλητικές του  υποδομές και με προγραμματισμό σειράς έργων και παρεμβάσεων αποκατάστασης και αναβάθμισής τους, επιδιώκει  την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία των αθλητικών χώρων προς όφελος όλων των δημοτών», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαος Λαγός.
Οι πολλαπλές παρεμβάσεις θα συνεχιστούν σε όλα τα δημοτικά αθλητικά κέντρα ώστε  να εξακολουθούν να λειτουργούν με ασφάλεια και σύμφωνα με τις σύγχρονες αθλητικές προδιαγραφές. 

estia ghpedoy livadioynees mpasketes livadi 2

Οι εργασίες των συνεργείων της ΔΕΠΠΑΘ περιλαμβάνουν κυρίως επανασπορά  χλοοτάπητα και καθαρισμούς  βοηθητικών χώρων των γηπέδων, περιφράξεις,  εργασίες γενικής μόρφωσης του εδάφους, επιστρώσεις, μονώσεις, συντηρήσεις-βελτιώσεις  αποδυτηρίων, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες – φωτισμού, τοποθέτηση μπασκετών καλαθοσφαίρισης , συντήρηση εστιών ποδοσφαίρου, ελαιοχρωματισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, οικοδομικές εργασίες μικρής κλίμακας, καθώς και παρεμβάσεις από σιδερά του Δήμου, όπου κρίνεται απαραίτητο.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο