nana giorth mhterasΣτο γεμάτο από κόσμο, ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο χώρο πολλαπλών χρήσεων της Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η φετινή ¨γιορτή της μητέρας” που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος και η Δημοτική Κοινότητα. Κατά το σύντομο χαιρετισμό της η Πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Αθηνά Παπαδάκη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αναβάθμιση του χώρου του Κέντρου Πολιτισμού, η οποία προέκυψε όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μέσα από την καλή συνεργασία όλων. “Ξεπεράστηκαν εμπόδια, συνεργαστήκαμε άψογα και  με σιγουριά στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις, καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν ακόμη πιο λειτουργικό και όμορφο χώρο” , ανέφερε η Πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ, η οποία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη συλογική προσπάθεια.


Τη μητέρα, την πιο όμορφη λέξη στα χείλη της ανθρωπότητας τίμησαν με μεγάλη συμμετοχή οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής, σε μία όμορφη γιορτή, στην οποία έλαβαν μέρος και τα παιδιά του μοντέρου χορού των τμημάτων της ΔΕΠΠΑΘ, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό χορευτικό πρόγραμμα που εντυπωσίασε τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

giorth mhteras agia paraskevh 2giorth mhteras kosmosgiorth mhteras nana zvh
Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Μαρία Τζιόλα – Τζιουβάκα ευχαρίστησε όλους για τη μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση: “ Η αυθόρμητη ανταπόκριση όλων των πολιτών στη σημερινή μας εκδήλωση, που αποτελεί πλέον θεσμό για τη Δημοτική μας Κοινότητα είναι αξιοθαύμαστη. Στην Ελλάδα η γιορτή της μητέρας συνδέθηκε με την εορτή της Υπαπαντής (2 Φεβρουαρίου). Τότε η ορθόδοξη εκκλησία γιορτάζει την Παναγία με τον Ιωσήφ που πηγαίνουν τον 40ήμερο Ιησού στο Ναό για ευλογία. Να “σαραντίσει”, με σύγχρονη ορολογία” επεσήμανε μεταξύ άλλων η κ. Τζιουβάκα, ενώ τέλος ευχαρίστησε και όλους όσους κάθε χρόνο, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία της εκδήλωσης.
Στη φετινή γιορτή της μητέρας στην Αγία Παρασκευή έδωσαν το παρόν, από πλευράς Δημοτικής Αρχής, η Πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Αθηνά Παπαδάκη και η Αντιδήμαρχος ΟικονομικώνΥπηρεσιών του Δήμου Θέρμης κ. Ζωή Γεωργαλή.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο