ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

aretsoy fwto gia gynaikaΟ Λαογραφικός Σύλλογος ¨η Αρετσού” της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Ρυσίου, τίμησε τη γυναίκα, τη μάνα, τη σύντροφο, την κόρη….Τη γυναίκα της Ελλάδας, τη γυναίκα του κόσμου.

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου καθώς και όλων των χορευτικών τμημάτων του Λαογραφικού Συλλόγου “η Αρετσού” της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Ρυσίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση τιμής της γυναίκας με τίτλο : “….η γυναίκα απ΄ τα χτες, στο σήμερα…”. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της γυναίκας.  Μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκε η πορεία των γυναικών από το χθες στο σήμερα, μία πορεία μακρά και δύσκολη . Σε ένα γιορτινό κλίμα το κοινό μεταφέρθηκε σε άλλες εποχές,  στους  αγώνες του γυναικείου φύλο υκαι την πορεία που ακολούθησε, η οποία δεν υπήρξε εύκολη αλλά ούτε και ανθόσπαρτη.

Οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης αναφέρθηκαν στους αγώνες του γυναικείου φύλου από το χθες έως το σήμερα, πως δηλαδή οι γυναίκες κατάφεραν να συμμετέχουν σε όλες τις μορφές κοινωνικής δραστηριότητας.
Τις καλύτερες εντυπώσεις στο πλαίσιο της εκδήλωσης άφησαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου που έλαβαν μέρος σε αυτήν.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο