ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 27 Απριλίου 2020, η διανομή φαγητού από τη δομή “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Θέρμης προς όλους τους ωφελούμενους συνδημότες μας του προγράμματος, παρουσία της Διοίκησης του ΝΠΔΔ, του Προέδρου κ. Αργύρη Μωραϊτη και του Αντιπροέδρου κ. Γιώργου Αγγέλου.
Αναλυτικά, πρόκειται να διανεμηθούν από σήμερα και για τις επόμενες 14 εργάσιμες ημέρες 307 μερίδες μεσημεριανού και αντίστοιχες βραδινού φαγητού, δηλαδή συνολικά 614 μερίδες, στους ωφελούμενους του προγράμματος σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Θέρμης.
Τη διανομή έχει αναλάβει το προσωπικό των δομών του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” που λειτουργούν σε Θέρμη, Βασιλικά, Νέο Ρύσιο και Μίκρα, στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων προστασίας ευπαθών ομάδων από την πανδημία, και υποστήριξης των επισιτιστικών αναγκών των ωφελούμενων του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, που σχεδίασε και υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τους Δήμους της Περιφέρειάς μας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου «Κε.Κο.Προ.» κ. Αργύρης Μωραϊτης, που εποπτεύει τη λειτουργία του προγράμματος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: « Πρέπει να σημειώσουμε ότι όλη αυτή η προσπάθεια δε θα είχε λειτουργήσει χωρίς την αφοσίωση και την εργατικότητα των εργαζομένων στις δομές του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου μας. Όλοι οι εργαζόμενοι αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή, συμβάλουν καθημερινά στις αυξημένες αρμοδιότητες που τους ανατίθενται. Οι ακούραστες προσπάθειες των εργαζομένων στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” μας γεμίζουν ελπίδα και υπερηφάνεια.

Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να βγούμε νικητές από την πανδημία.»


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο