BLABES DEYA 2

Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας του νερού που προσφέρει σε όλους τους δημότες της Θέρμης, αλλά και την απρόσκοπτη παροχή νερού σε όλους τους καταναλωτές, η ΔΕΥΑ Θέρμης προχώρησε σε σειρά παρεμβάσεων, επιδιορθώσεων βλαβών  και  αναβάθμισης των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης.

Συγκεκριμένα κατά τους μήνες  Ιούνιο -Ιούλιο 2017 στη Δημοτική Ενότητα Θέρμης έγιναν συνολικά 58 βλάβες ύδρευσης. Καθημερινά γινόταν έλεγχος δεξαμενών ,αντλιοστασίων και έλεγχος ακαθάρτων αντλιοστασίου Ν.Ρυσίου. Πραγματοποιήθηκαν 66 αντικαταστάσεις υδρομέτρων και 1 (μία) τοποθέτηση υδρομέτρου. Τα συνεργεία προέβησαν επίσης στην αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης μήκους 40 μέτρων στην Τοπική Κοινότητα Τριαδίου  καθώς και στην αντικατάσταση δικτύου αγωγού Φ18 στο γήπεδο Τριαδίου.

deya 5

Στην Δημοτική Ενότητα Βασιλικών επιδιορθώθηκαν συνολικά 43 βλάβες ύδρευσης. Επίσης καθημερινά γινόταν έλεγχος των δεξαμενών και γέμισμά τους με χλώριο όπου ήταν απαραίτητο. Τα συνεργεία προχώρησαν και σε ακόμη 25 αντικαταστάσεις υδρομέτρων, ενώ προέβησαν και σε αποκατάσταση πλακών και πεζοδρομίων.  Στην Δημοτική Ενότητα Μίκρας επίσης, έγιναν 31 βλάβες ύδρευσης και 24 αντικαταστάσεις υδρομέτρων, ενώ τοποθετήθηκαν και νέα υδρομέτρων στην Τοπική Κοινότητα Καρδίας.

Παράλληλα τα συνεργεία  της Δ.Ε.Υ.Α. Θέρμης, κατά το δίμηνο Ιουνίου – Ιουλίου 2017 προχώρησαν και σε αρκετές στοχευμένες παρεμβάσεις όπως:

 

  • Κατασκευή δικτύου άρδευσης μήκους 700 μετρων Φ75 από γήπεδο Θερμαικού έως είσοδο Θέρμης
  • Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης μήκους 800 μέτρων Φ160 στην Τ.Κ. Νέας Ραιδεστού (δρόμο προς Φιλοθέη)
  • Κατασκευή δικτυόυ ύδρευσης μήκους 700 μέτρων Φ90 στην Τ.Κ. Σουρωτής.
  • Αντικατάσταση δικτύου  ύδρευσης μήκους 200 μέτρων Φ63 στην Τ.Κ. Αγίας Παρασκευής.
  • Αντικατάσταση δικτύου μήκους 150 μέτρων Φ 63 στην Τ.Κ. Αγίας Παρασκευής.
  • Κατασκευή δικτύου άρδευσης μήκους 700 μέτρων Φ90 στην Τ.Κ. Αγίου Αντωνίου.
  • Αντικατάσταση δικτύου άρδευσης μήκους 130 μέτρων Φ90 στην Τ.Κ. Σουρωτής.

eya kalh 2deya kalh 1deya kalh 3

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο