ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ενημέρωση, Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 8 Μαΐου, το τριήμερο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου με την επωνυμία «Εθελοντισμός και Αθλητισμός» το οποίο διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Α.Ο Καρδίας, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 650 παιδιών από τις ακαδημίες δώδεκα αθλητικών συλλόγων.

Η τελευταία ημέρα, πέρα από τους αγώνες, περιελάμβανε την τελετή λήξης, με τις βραβεύσεις εθελοντών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Το τουρνουά παρακολούθησαν ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης, ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Μ. Σάββας Δημητριάδης, ο αντιδήμαρχος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας Βασίλειος Μουστάκας, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Πολυχρόνης Κοντοπίδης, η εντεταλμένη δημοτική Σύμβουλος για θέματα Κοινωνικών δομών Φανή Χατζηδημητρίου και ο πρόεδρος της Κοινότητας Καρδίας Ιωακείμ Τρικαλιάρης. Επίσης το «παρών» έδωσε ο διεθνής διαιτητής Ιωάννης Παπαδόπουλος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν για την πολύχρονη εθελοντική προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο Ευάγγελος Γραμμένος (πρώην πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Μ. και της Ε.Π.Ο.), ο Αθανάσιος Ξουρίδας (πρόεδρος του Ατρόμητου Τριαδίου) και ο Αθανάσιος Καφές (πρόεδρος του Απόλλων Σχολαρίου).

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Θέρμης ευχαρίστησε διοργανωτές και όσους συμμετείχαν για την άποψη διοργάνωση του τουρνουά και εξήρε για μία ακόμη φορά τη σημαντική προσφορά των εθελοντών όλων των Αθλητικών Σωματείων που όχι μόνο συνεισφέρουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού, αλλά και φροντίζουν για την καλή συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων. “Σας ευχαριστούμε πάνω από όλα όμως για το δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει και επιτελείτε με ζήλο, αυτό της  μετάδοσης της συλλογικότητας και του αθλητικού πνεύματος στα παιδιά μας”, σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος. 

Πλέον το τουρνουά του Α.Ο. Καρδίας το οποίο είναι αφιερωμένο στον Εθελοντισμό, έγινε θεσμός και οι διοργανωτές ευχαρίστησαν  όλα τα Σωματεία που συμμετείχαν με τους 650  νεαρούς αθλητές οι οποίοι συμμετείχαν το τριήμερο από τις 6 ως τις 8 Μαΐου 2022.

Αναλυτικά στο τουρνουά συμμετείχαν οι  Ομάδες:

Α.Ε. Καρυώτισσας, Ατρόμητος Πλαγιαρίου, Νίκη Μεσημερίου, Ατρόμητος Τριαδίου, Αετός Βασιλικών, Ατρόμητος Αγίας Παρασκευής, Αναγέννηση Ρυσίου, Γερμανική Ακαδημία, ΠΑΟΝΕ, Ακαδημία “STRIKERS”, Ακαδημία “SHOOTERS” και Α.Ο. Καρδίας. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε και φέτος υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας και την υποστήριξη του δήμου Θέρμης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο