Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Από τη μεγάλη ανταπόκριση των συνδημοτών μας χαρακτηρίστηκε η επιτυχημένη διοργάνωση ειδικής προβολής παιδικής ταινίας στο πάρκο Πλαγιαρίου για τα παιδιά, με κοινωνικό σκοπό και χαρακτήρα που ανέλαβε η Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια βίου Μάθησης Πολιτισμού και Νέας Γενιάς και το Αυτοτελές τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού με την πολύτιμη βοήθεια της ΔΕΠΠΑΘ.
Κατά την προβολή ταινίας – καρτούν (animation), που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Πλαγιαρίου,την περασμένη Πέμπτη  27 Ιουνίου 2019 στις 8:30 το βράδυ, συγκεκντρώθηκαν περισσότερες από 100 συσκευασίες φαρμάκων κυρίως παυσίπονα και φάρμακα χρόνιων παθήσεων.

Το κάλεσμα αλληλεγγύης και προσφοράς στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία και αγκαλιάστηκε από όλους τους συνδημότες μας που έσπευσαν να προσφέρουν από το περίσσευμά τους φάρμακα που δεν χρειάζονται, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αυξημένες ανάγκες του Κοινωνικού μας Φαρμακείου.


Ο Δήμος Θέρμης, η Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια βίου Μάθησης Πολιτισμού και Νέας Γενιάς και το Αυτοτελές τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού και η ΔΕΠΠΑΘ. ευχαριστούν όλους όσους πήγανε τα παιδιά τους να απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή ταινία και παράλληλα έγιναν σύμμαχοι στην κοινωνική πρωτοβουλία ουσιαστικής προσφοράς και αλληλεγγύης και στήριξαν έμπρακτα την εκδήλωση και τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη, συμμετέχοντας και προσφέροντας φάρμακα.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο