ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

TEBA 1Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη διανομή τροφίμων στους 300 περίπου ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής»  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης. Ειδικότερα, από τις εννέα το πρωί χθες Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης με την πολύτιμη προσφορά και βοήθεια των εθελοντών του, πραγματοποίησε με επιτυχία την δεύτερη διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ, με στόχο την υποστήριξη ευάλωτων συνδημοτών μας και των οικογενειών τους.


Οι ωφελούμενοι του Προγράμματος ανέρχονται στον αριθμό των 300 οικογενειών περίπου, στις οποίες από νωρίς το πρωί έως αργά το μεσημέρι μοιράστηκαν ανά οικογένεια: 8 κιλά κρέας (χοιρινό και μοσχαρίσιο) , 2 κιλά τυρί και οπωροκηπευτικά είδη όπως πατάτες, κρεμμύδια και λάχανα.

TEBA 2
Σε μία περίοδο οικονομικής και κοινωνικής κρίσης το ζητούμενο μοιάζει να είναι η ολιστική αντιμετώπιση των συνεπειών της. Η Δημοτική Αρχή Θέρμης στο πλαίσιο άσκησης της κοινωνικής της πολιτικής, ουσιαστική και επικεντρωμένη στην καθημερινότητα των συνδημοτών μας, έχει αναπτύξει και διαμορφώσει ένα σύστημα παροχής υπηρεσιών στο πλαίσιο ενός ευρύτερου δικτύου Κοινωνικών δομών.

TEBA 4
Το ΤΕΒΑ, όπως είναι γνωστό, υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων του Δήμου μας. Δικαιούχοι είναι οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να παίρνουν και τρόφιμα από το ΤΕΒΑ. Υπενθυμίζεται, όμως, ότι όσοι παίρνουν ΤΕΒΑ αποκλείονται αυτόματα από το δικαίωμα να είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι ποσότητες νωπών τροφίμων που περίσσεψαν μετά και την ολοκλήρωση της χθεσινής δεύτερης διανομής ΤΕΒΑ , προσφέρθηκαν στα κοινωνικά συσσίτια που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά όρια του Δήμου Θέρμης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο