aimodisia prwthΣύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία έως αργά το μεσημέρι προσήλθαν 58 άτομα και συγκεκντρώθηκαν περίπου σαράντα φιάλες αίμα στην Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, που πραγματοποίησε σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή Θέρμης, τη σημερινή έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη. Το παρόν έδωσαν , μεταξύ άλλων,   ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Στέλιος Αποστόλου, Στέλιος Γκιζάρης ,ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Βογιατζής και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και υπεύθυνος για θέματα αιμοδοσίας, που είχε και τη γενική επίβλεψη αλλά φροντίδα της σημερινής εκδήλωσης κ. Κωνσταντίνος Τιτέλης. Αξιοσημείωτη στο σημερινό κάλεσμα ήταν και η ανταπόκριση πολλών υπαλλήλων του δήμου μας.

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος, η Ελλάδα έχει επιλεγεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για να διοργανώσει τον επίσημο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη. Ο δήμος Θέρμης, τίμησε το σημαντικό αυτό θεσμό και όλους τους εθελοντές αιμοδότες με μια έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος του Γεν. Παν. Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και με τοπικούς φορείς.
Έτσι,από νωρίς σήμερα το πρωί Παρασκευή 8 Ιουνίου, μια κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου βρισκόταν στην Πλατεία Παραμάνα της Θέρμης και από τις 09:00 έως τις 14:00 πραγματοποίησε έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία και ενημέρωση των πολιτών.
aimodosia trapezi dhmarxosaimodosia politikoiaimodosia kalhaimodosia genikh

Στην ίδια εκδήλωση συμμετείχαν τα παιδιά από το 1ο Νηπιαγωγείο, το 1ο και 2ο Δημοτικά Θέρμης. Τα παιδιά συναντήθηκαν με τη δημοτική αρχή, με τους εθελοντές αιμοδότες, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και ενημερώθηκαν για το νόημα και τη σπουδαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας.
Υπενθυμίζουμε σε όλους του δημότες της Θέρμης πως την ερχόμενη Κυριακή 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η τακτική αιμοδοσία του Δήμου, στο 1ο Νηπιαγωγείο Θέρμης από τις 09.00 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι (13.00), όπου κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική η συμβολή όλων μας.

gizaris aima 1gizaris sth monadaaima ypallhloi

 

 

 

 

 

 

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο