DAK THERMIS PRWTHΣυνεχίζονται οι εκτεταμένες εργασίες συντήρησης – αποκατάστασης στις αθλητικές εγκαταστάσεις και τα Κέντρα Πολιτισμού του Δήμου Θέρμης ,από τη Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Την τρέχουσα εβδομάδα οι εργασίες έχουν μεταφερθεί στα Κλειστά Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα της Θέρμης και των Βασιλικών.
Ειδικότερα, το τελευταίο δεκαήμερο πραγματοποιήθηκαν βελτιωτικές παρεμβάσεις στο ΔΑΚ Θέρμης όπου ολοκληρώθηκε η επιδιόρθωση του μηχανισμού των παραθύρων του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Στη συνέχεια οι εργασίες μεταφέρθηκαν στο ΔΑΚ Βασιλικών όπου έγινε σειρά ηλεκτρολογικών παρεμβάσεων λόγω βλάβης στο σύνολο του ηλεκτρονικού συστήματος του κλειστού γυμναστηρίου. Παράλληλα ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιδιόρθωση του ηλεκτρονικού πίνακα του γηπέδου.
Ο προγραμματισμός και σχεδιασμός της Δημοτικής Κοινωφελούς  Επιχείρησης Πολιτισμού και Αθλητισμού για τους επόμενους μήνες περιλαμβάνει καθαρισμούς  όλων των χώρων των ποδοσφαιρικών γηπέδων, εργασίες γενικής μόρφωσης του εδάφους, συντήρηση των εστιών ποδοσφαίρου, παρεμβάσεις στα κλειστά γυμναστήρια καθώς και συνεχείς εργασίες από σιδερά του Δήμου, όπου κρίνεται απαραίτητο.

DAK THERMIS“Επιδιώκουμε την καλύτερη δυνατή συντήρηση και βελτίωση των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, με ιεράρχηση προτεραιοτήτων και προγραμματισμό, ικανοποιώντας αιτήματα συνδημοτών μας, με στόχο την αποδοτικότερη λειτουργία όλων των αθλητικών μας χώρων, αλλά και  την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών αθλητών και θεατών. “Θέλουμε περισσότερες επιλογές για την άθληση και την ψυχαγωγία προς όλους τους δημότες μας, εξασφαλίζοντας λειτουργικές αθλητικές εγκαταστάσεις στο σύνολο του Δήμου Θέρμης, με τη σωστή και έγκαιρη συντήρησή τους, που αποτελούν διαχρονικά πρώτη προτεραιότητά μας”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαος Λαγός.
.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο