ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

parembaseis se ghpedo kleovoylos
Στους χώρους των κλειστών γηπέδων αντισφαίρισης και 5Χ5 ποδοσφαίρου μεταφέρθηκαν την εβδομάδα που διανύουμε, οι εκτεταμένες εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης και αναβάθμισης των Αθλητικών Εγκαταστάσεων από τα συνεργεία της ΔΕΠΠΑΘ. Ολοκληρώθηκαν ήδη εργασίες ελαιοχρωματισμού της περίφραξης του αθλητικού κέντρου στα γηπεδάκια του τένις και τα γήπεδα 5×5 ποδοσφαίρου, που βρίσκονται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Θέρμης, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζονται πολλαπλές παρεμβάσεις σε ποδοσφαιρικά γήπεδα του Δήμου.

Ειδικότερα, τα συνεργεία της ΔΕΠΠΑΘ θα προχωρήσουν αρχικά  σε επανασπορά του  χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Νέας Ραιδεστού, ενώ θα πραγματοποιήσουν και εργασίες μόνωσης των δύο Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων σε Βασιλικά και  Νέο Ρύσιο, σε σημεία όπου έχουν εντοπιστεί προβλήματα.
Με την βελτίωση δε  των καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθούν εκ νέου παρεμβάσεις με το καλαθοφόρο όχημα του Δήμο , σε ποδοσφαιρικά γήπεδα που αντιμετωπίζουν προβλήματα φωτισμού κυρίως τις βραδινές ώρες των προγραμματισμένων προπονήσεων των ομάδων.
Στην κατεύθυνση, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Νικόλαος Λαγός, συνοδευόμενος από στελέχη της Δημοτικής Επιχείρησης επισκέπτεται δημοτικούς αθλητικούς χώρους προκειμένου να εντοπιστούν και να καταγραφούν τα προβλήματα φωτισμού, οι καμένες λάμπες και τυχόν προβλήματα σε προβολείς των ποδοσφαιρικών γηπέδων, ώστε να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία αντικατάστασης των καμένων λαμπτήρων των προβολέων, καθώς και οι επισκευές ή αντικαταστάσεις των ηλεκτρολογικών πινάκων όπου απαιτείται.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

dak thermis 1Στους χώρους των κλειστών Γυμναστηρίων μεταφέρθηκαν την εβδομάδα που διανύουμε, οι εκτεταμένες εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης και αναβάθμισης των Αθλητικών χώρων του Δήμου Θέρμης. Συνεργεία του Δήμου παρεμβαίνουν από το πρωί στο κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ (ΔΑΚ) Θέρμης, όπου πραγματοποιούν  εργασίες ελαιοχρωματισμού και ανανέωσης χρωμάτων των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του γηπέδου. Ανάλογες παρεμβάσεις θα γίνουν σε όλα τα κλειστά Γυμναστήρια του Δήμου.

(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο