βιβλιοθήκη κατασκευη 1Με στόχο τη σωστή αλλά  και αποτελεσματικότερη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας, συνεργείο του Τμήματος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας, αποτελούμενο από ξυλουργούς, πραγματοποιεί το τελευταίο χρονικό διάστημα εργασίες αναβάθμισης των εσωτερικών χώρων στο Γραφείο Παιδείας και την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Θέρμης. Συγκεκριμένα το συνεργείο των ξυλουργών του Τμήματος, πραγματοποίησε ήδη μικροεπισκευές και ειδικές αποθηκευτικές κατασκευές, ενώ παράλληλα δημιουργεί και νέες κατασκευές στα γραφεία των συγκεκριμένων κτιρίων. Ειδικότερα,  οι εργασίες περιλαμβάνουν αναλυτικά: την κατασκευή βιβλιοθηκών ή ντουλάπας όπου κρίθηκε απαραίτητο, χώρων αποθήκευσης και συρταριέρες, καθώς και βοηθητικά κάγκελα στις σκάλες του κτιρίου όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Παιδείας – Διά Βίου Μάθησης – Πολιτισμού και Νέας Γενιάς με στόχο την απρόσκοπτη και ασφαλέστερη λειτουργία τους.
Με προγραμματισμό και σωστή καταγραφή των αναγκών που καθημερινά προκύπτουν, το Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του Δήμου Θέρμης θα συνεχίσει και το επόμενο χρονικό διάστημα τις αναγκαίες επισκευές και συντηρήσεις που στοχεύουν στη λειτουργική αναβάθμιση των δημοτικών κτιρίων και των υπηρεσιών του Δήμου μας.

Ο Αντιδήμαρχος Συντήρησης – Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειος Μουστάκας επισημαίνει μεταξύ άλλων πως η Δημοτική Αρχή υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επισκευών και εργασιών συντήρησης, σε όλα τα κτίρια και τις υπηρεσίες του Δήμου Θέρμης, οι οποίες αποτελούν προϊόν συνεργασίας και προγραμματισμού με το προσωπικό καθώς και ιεράρχησης προτεραιοτήτων, ώστε να βελτιωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η εικόνα των κτιριακών μας υποδομών και να δημιουργηθούν λειτουργικότερες συνθήκες για όλες τις υπηρεσίες μας.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

deya paremvaseis 3Με στόχο τη σωστή αλλά  και αποτελεσματικότερη λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Θέρμης, συνεργείο του Τμήματος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας,  αποτελούμενο από ξυλουργούς πραγματοποίησε το τελευταίο χρονικό διάστημα εργασίες αναβάθμισης των γραφείων της Δημόσιας Επιχείρησης.

(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο