ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

gizaris paidikoi 1Συνεχίζονται καθημερινά οι εργασίες της αρμόδιας Αντιδημαρχίας, για την αύξηση και αναβάθμιση του αστικού πρασίνου, με προτεραιότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα στους προαύλιους χώρους των δημοτικών Παιδικών Σταθμών, σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες Θέρμης.
Ειδικότερα, εκτεταμένες εργασίες διαμόρφωσης των προαυλίων των δημοτικών δομών παιδικής φροντίδας βρίσκονται σε εξέλιξη ήδη από την περασμένη εβδομάδα, οι οποίες περιλαμβάνουν αρχικά χωματουργικές εργασίες και διαμόρφωσης εδάφους, καθώς και αναβάθμιση των αρδευτικών συστημάτων που διαθέτουν, ενώ τις επόμενες ημέρες τα συνεργεία της Διεύθυνσης Πρασίνου, θα προχωρήσουν και στο σχηματισμό όμορφων καλλωπιστικών σχημάτων, στην επισπορά γκαζόν και τη φύτευση τέλος νέων φυτών,  ώστε να είναι όλα έτοιμα να υποδεχτούν τα καινούρια πιστοποιημένα παιχνίδια των χώρων ψυχαγωγίας των παιδιών μας.

Ειδικότερα, τα παλιά παιχνίδια, όπως είναι γνωστό αποσύρθηκαν και αφού ολοκληρωθεί η διαμόρφωση των προαύλιων χώρων των παιδικών μας σταθμών, στη θέση τους θα τοποθετηθούν νέα πιστοποιημένα και σύγχρονα παιχνίδια.
Στο πλαίσιο των συνολικών παρεμβάσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα συνεχιστεί η διαμόρφωση όλων των χώρων Πρασίνου, με σπορά γκαζόν και φύτευση δέντρων ενώ στη «μάχη» των εργασιών θα συμμετέχει σταθερά  και το νέο καλαθοφόρο όχημα του Δήμου μας.

gizaris paidikoi 3paidikos vasilika 1paidikos vasilika 2paidikos vasilka 3

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρασίνου – Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Στέλιος Γκιζάρης τονίζει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα επιχειρείται να δοθεί νέα όψη στους προαύλιους χώρους των δημοτικών δομών παιδικής φροντίδας, ενώ θα εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες ώστε να δώσουμε στους δημότες μας, ένα δείγμα του Δήμου που όλοι θέλουμε. “Με μεράκι, οργάνωση και προγραμματισμό, θα φροντίσουμε και κατά τους θερινούς μήνες να πετύχουμε ένα αξιόλογο αποτέλεσμα,  με περισσότερο πράσινο  και περισσότερο χρώμα στο Δήμο Θέρμης”, σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Γκιζάρης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο