ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

agr prwthΞεκίνησε από το Δεκέμβριο του 2017 και συνεχίζεται έως σήμερα με αμείωτο ρυθμό, το έργο χαλικόστρωσης και συνολικής βελτίωσης των αγροτικών δρόμων σε εννέα Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Θέρμης. “Η αποκατάσταση και η βελτίωση των αγροτικών δρόμων του Δήμου μας, με στόχο την ασφαλή και σύντομη πρόσβαση του Αγροτικού κόσμου στις καλλιέργειές του ανεξαρτήτων των καιρικών συνθηκών, αποτελεί προτεραιότητά μας”, δηλώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Συντήρησης – Αυτεπιστασίας κι Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειος Μουστάκας.  

agr5Ειδικότερα, το τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του Δήμου Θέρμης σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων αφού έκανε μια εκτενή καταγραφή όλων των επικίνδυνων και δύσκολων σημείων των αγροτικών δρόμων,  προχώρησε στο σχεδιασμό και την εκτέλεση του έργου. Αρχικά τα γκρέιντερ διαμόρφωσαν τους χώρους, έξυσαν τους δρόμους και κατόπιν έγινε χαλικόστρωση. Πρόκειται για σημαντικά έργα και παρεμβάσεις που στοχεύουν στην βελτίωση των αγροτικών δρόμων που ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο 2017 και συνεχίζονται στον Τρίλοφο, το Πλαγιάρι, τα Βασιλικά, τη Σουρωτή, την Αγία Παρασκευή, τη Νέα Ραιδεστό, την Καρδία και το Σχολάρι, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι παρεμβάσεις θα μεταφερθούν στον Άγιο Αντώνιο.

agr 1agr 2agr 6
“Η αγροτική οδοποιία είναι από τα σημαντικότερα ζητήματα που θέτει σε προτεραιότητα ο Δήμος μας, καθώς διαθέτει πολλά χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων, όπου απαιτούνται συχνές παρεμβάσεις συντήρησης και βελτίωσής τους. Με πρωτοβουλίες, που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, δίνοντας έμφαση σε παρεμβάσεις  που αφορούν στην προστασία και αναβάθμιση των αγροτικών μη αστικών δρόμων του Δήμου Θέρμης, συνεχίζει το έργο του το Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας. Οι εργασίες στην αγροτική οδοποιία, περιλαμβάνουν χαλικοστρώσεις και ασφαλτοστρώσεις καθώς και κάλυψη λακκουβών με ψυχρή και θερμή άσφαλτο. Στόχος των εργασιών  στους συγκεκριμένους επαρχιακούς – αγροτικούς δρόμους του Δήμου, ήταν η διέλευση των οχημάτων με ασφάλεια, καθώς και η εύκολη πρόσβαση του αγροτικού πληθυσμού του Δήμου στις καλλιέργειές τους. Αν και οι ανάγκες είναι πολλές με σωστό προγραμματισμό και συνεργασία από όλους, προχωρούμε στην κάλυψή τους στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε έργα προς όφελος των αγροτών αλλά και των άλλων κοινωνικών ομάδων. Οι ανάγκες των πολιτών είναι πολλές και εμείς οφείλουμε σε αυτή τη δύσκολη  συγκυρία να αναλώνουμε τις δυνάμεις  στην ικανοποίηση αυτών των αναγκών”, σημειώνει χαρακτηριστικά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Μουστάκας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο