ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

agvnas kardia kosmosΣε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, αλλά και σε ένα γήπεδο γεμάτο φιλάθλους, πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, ο πρώτος αγώνας της τοπικής ομάδας της Καρδίας με τον Μακεδονικό, στο νέο ανακαινισμένο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Δημοτικής Κοινότητας. Η διοίκηση της ομάδος και ο Πρόεδρος κ. Κώστας Κατσαρός εξέφρασε για μία ακόμη φορά της θερμές του ευχαριστίες προς τη Δημοτική Αρχή Θέρμης και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαο Λαγό, που παρακολούθησε το χθεσινό αγώνα, για τις επίμονες και διαρκείς προσπάθειές τους, ώστε να αλλάξει ριζικά το ποδοσφαιρικό γήπεδο και η ομάδα να αγωνίζεται πλέον σε έναν όμορφο χώρο, κυριολεκτικά μεταμορφωμένο που προσέλκυσε χθες εκατοντάδες φιλάθλους στην επίσημη ¨πρώτη¨της ομάδος στο νέο γήπεδο.


Όπως είναι γνωστό, το προηγούμενο χρονικό διάστημα το γήπεδο ποδοσφαίρου της Καρδίας, είχε μετατραπεί σε ένα μεγάλο εργοτάξιο, όπου συνεργεία από τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού εργάζονταν πυρετωδώς στην κατεύθυνση άμεσης και αποτελεσματικής αποκατάστασης του ποδοσφαιρικού γηπέδου.
Στόχος των παρεμβάσεων ήταν να παραδοθεί ο χώρος, πανέτοιμος στα συνεργεία του ανάδοχου εργολάβου, που ξεκίνησαν την τοποθέτηση του χλοοτάπητα στα τέλη Νοεμβρίου.

agwnas kardia 2agwnas kardia 1
Αναλυτικά,  από τις αρχές του μήνα Νοεμβρίου τα συνεργεία του Δήμου Θέρμης προέβησαν σε εργασίες προετοιμασίας του γηπέδου και επίστρωσης “φίλερ” , που αποτελεί όπως είναι γνωστό το τελευταίο στάδιο πριν από την τοποθέτηση του χλοοτάπητα. Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονταν όλο το προηγούμενο διάστημα παρεμβάσεις στους χώρους των αποδυτηρίων του γηπέδου, ελαιοχρωματισμοί και επιδιορθώσεις όλων των κερκίδων.
Ηλεκτρολόγοι των συνεργείων του Δήμου Θέρμης, ολοκλήρωσαν και τις εργασίες  επιδιόρθωσης του φωτισμού του ποδοσφαιρικού γηπέδου, ώστε στη συνέχεια τα συνεργεία του ανάδοχου εργολάβου να εργάζονται και κατά τις απογευματινές ώρες στην κατεύθυνση της ταχύτερης δυνατής ολοκλήρωσης της τοποθέτησης του χλοοτάπητα.
Η τοπική ομάδα ποδοσφαίρου της Καρδίας , o ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, επέστρεψε στηn  “ανακαινισμένη” έδρα τoυ και θα συνεχίσει στο εξής να αγωνίζεται στο “φυσικό” της χώρο.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο