Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

apoxionismosΑνοιχτό διατηρείται έως αυτή την ώρα το 90{9277431203aab0aa2421f575dad9809b2ce7438027171783f545e8a654977a78} του Κεντρικού οδικού δικτύου στο Δήμο Θέρμης, του μεγαλύτερου σε έκταση Δήμου του Νομού, μήκους 400 χιλιάδων στρεμμάτων , με 65 χιλιόμετρα συνολικά, από άκρη σε άκρη, οδικού δικτύου.

Απολογιστικά θα πρέπει να σημειωθεί πως τα συνεργεία και το προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας ανέλαβαν υπηρεσία από τις βραδινές ώρες της 7ης Ιανουαρίου, που ξεκίνησε η χιονόπτωση σε ορεινές περιοχές ( Λιβάδι – Περιστερά και Άγιο Αντώνιο – Μονοπήγαδο) και εργάζονται αδιάκοπα σε βάρδιες αδιάκοπα μέχρι να ολοκληρωθεί ο αποχιονισμός σε όλη την έκταση του Δήμου.

Τα συνεργεία του Δήμου προληπτικά και στην κατεύθυνση ενίσχυσης του έργου του αποχιονισμού έριξαν αλάτι ακόμη και σε δρόμους Περιφερειακής ευθύνης και εκτός σχεδίου των οικισμών, όπως για παράδειγμα στον παλιό Εθνικό δρόμο Καρδίας από το χωριό Ειρήνης , στην παλιά Ε.Ο Τριλόφου, στο δρόμο Περιστεράς Λιβαδίου και από το μηδέν προς Επανομή όπου τα προβλήματα τα προηγούμενα 24ωρα ήταν οξυμένα.

Παράλληλα έγιναν απεγκλωβισμοί όπου κρίθηκε απαραίτητο καθώς και σε εξαιρετικές περιπτώσεις ακόμη και μεταφορές ασθενών με οχήματα του Δήμου.

Παρά το γεγονός ότι το έργο αποχιονισμού στο σύνολο του Κεντρικού οδικού δικτύου του Δήμου μας, αυτή την ώρα βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο, συστήνεται στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τις πρώτες πρωινές και βραδινές ώρες, καθώς τα λιωμένα χιόνια μετατρέπονται σε πάγο εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αυτές τις ώρες. Επίσης τις ίδιες ώρες όσοι  οδηγοί μετακινούνται θα πρέπει να διαθέτουν αντιολισθητικές αλυσίδες προς αποφυγήν ατυχημάτων.

Σε όλα τα πρώην Κοινοτικά Καταστήματα υπάρχει αλάτι για όλους τους δημότες, όπου μπορούν να απευθύνονται και να  προμηθεύονται για προσωπική χρήση. Στη Θέρμη οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στο εργοτάξιο του Δήμου Μανδρίτσας και Καπεταν Χάψα.

Για έκτακτες περιπτώσεις οι δημότες μας μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο της Πολιτικής Προστασίας δήμου Θέρμης 2310 478048, 2310 478 049, 2310 467110.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο