Το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τις προσπάθειές του για κοινωνική προστασία και μέριμνα των ευπαθών συνδημοτών μας που πλήττονται από τις συνέπειες της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, ενίσχυσε ένα ακόμη Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο. Συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου τη δομή επισκέφτηκαν η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και μια καθηγήτρια από το “Pinewood American International school”, προσφέροντας δυο σακούλες γεμάτες παιχνίδια για τα παιδάκια των 400 ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Οι εκπρόσωποι του σχολείου, ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τον αριθμό των ωφελουμένων της δομής. Παράλληλα εξέφρασαν την επιθυμία τους για μελλοντική συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης, σε μία προσπάθεια να συμβάλουν στο κοινωνικό έργο της δομής.
Μία ακόμη προσφορά αγάπης που συμβάλει στη μερική άρση των συνεπειών της φτώχειας, της ανεργίας, του κοινωνικού αποκλεισμού και της περιθωριοποίησης των συνδημοτών μας που το έχουν τόσο ανάγκη. Άλλη μία εξαιρετική πρωτοβουλία αφού αποτελεί παράδειγμα κινητοποίησης και ευαισθητοποίησης όλο και περισσότερων συμπολιτών μας, να συνδράμουν στην προσπάθεια στήριξης και αλληλεγγύης προς τις οικονομικά αδύναμες και ευπαθείς κατηγορίες του κοινωνικού ιστού του Δήμου μας.

.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο