Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

ep[idoma paidioy fwtoΤο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Θέρμης ενημερώνει όλους τους δικαιούχους συνδημότες μας ότι σήμερα πληρώνεται η δόση του επιδόματος παιδιού αφού  ο ΟΠΕΚΑ έχει ήδη πιστώσει τα χρήματα στις τράπεζες των δικαιούχων και τα 202 εκατομμύρια ευρώ, σε 762.000 οικογένειες έχουν ήδη ξεκινήσει να πιστώνονται εδώ και λίγη ώρα. Η  γ’ δόση αφορά ποσά του επιδόματος παιδιού, για την περίοδο Μαϊου – Ιουνίου. Στους δικαιούχους πρόκειται να συμπεριληφθούν και όσοι δικαιούχοι έχουν να λάβουν αναδρομικά ποσά, από την αρχή του 2018.
Ειδικά όμως για όσους έχουν να λάβουν αναδρομικά από το 2017, ο ΟΠΕΚΑ προγραμματίζει άλλωστε η καταβολή των ποσών αυτών να γίνει σε εμβόλιμη ημερομηνία, στις αρχές Αυγούστου.

Η σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ:

Η Διοίκηση του ΟΠΕΚΑ εκφράζει την βαθιά θλίψη της για την τραγωδία που έπληξε την Αττική και απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων.
Προς ενημέρωση των δικαιούχων του Επιδόματος Παιδιού ανακοινώνεται πως την Πέμπτη 26 Ιουλίου καταβάλλεται η Γ δόση του Επιδόματος Παιδιού 2018 σε 762.000 οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Η πληρωμή αφορά το δίμηνο Μάιος – Ιούνιος και ανέρχεται σε 202 εκ. ευρώ. Οι δικαιούχοι θα λάβουν και τα τυχόν αναδρομικά επιδόματα που δικαιούνται από την αρχή του 2018, σε περίπτωση που δεν είχαν συμπεριληφθεί στις δυο προηγούμενες πληρωμές Μαρτίου και Ιουνίου.
Αναδρομικά ποσά επιδομάτων του 2017, για αιτήσεις που ελέγχθηκαν και εκκαθαρίστηκαν, θα καταβληθούν με εμβόλιμη πληρωμή στις αρχές Αυγούστου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка